Breaking News

Latest news right now

 • • • • • • • • • • • •
 • • • • • • • • • • •
• • • • • • • • • • • •
• • • • • • • • • • • •
• • • • • • • • • • • •
• • • • • • • • • • • •
• • • • • • • • • • • •
• • • • • • • • • • • •
• • • • • • • • • • • 

Stories

Top news stories of the day

Comments

Most discussed news

31,367 kebakaran di Indonesia seminggu (67)

LAMAN Web Global Forest Watch Fires mendedahkan terdapat 31,367 kebakaran berlaku di Indonesia yang direkodkan dari 8 hingga 15 September lalu.

KualaLumpur Laman Web Global Forest Watch Fires mendedahkan terdapat 31,367 kebakaran berlaku di Indonesia yang direkodkan dari 8 hingga 15 September lalu.

Indon sudah jadi neraka 🤭

Apala merah sgt tu negara ke neraka

Memang tiap tahun ada main api ke syaiton

lagi baik kencing kat sini..bukan kat stadium..

amzal_liyana

Read more...

Pelajar tahfiz diliwat (62)

HARAPAN seorang ibu ingin melihat anak lelakinya berjaya dalam ilmu pengajian Islam dan al-Quran musnah selepas anaknya menjadi mangsa liwat beberapa pelajar di sebuah pusat tahfiz di Beserah, dekat Kuantan, sejak beberapa bulan lalu.

kuantan Harapan seorang ibu ingin melihat anak lelakinya berjaya dalam ilmu pengajian Islam dan al-Quran musnah selepas anaknya menjadi mangsa liwat beberapa pelajar di sebuah pusat tahfiz.

Tajuk yg sepatutnya: Pengamal LGBT Liwat Pelajar Tahfiz.

ya allah.. kesiannya.. allah...

tahfiz pn dh x on track skrg nie..bkn rogol,liwat 2,bnda yg dilaknat ALLAH,tp kat tahfiz plak yg trjadi..ni la yg akn jd bila parents do smething untuk anak sbb parents yg nk,pdhal anak x nk pn jd ustaz,tp dipaksa oleh parents.

Mesti mak ayah tertuduh kata 'Awak jangan fitnah anak saya,saya kenal anak saya,rajin solat sunat lepas subuh dan asar dekat masjid.'

AjwadFirdaus Ni tahfiz hafal al quran ke bible ni?

Read more...

Dr M on Zakir Naik: We don't just throw problems out (23)

He also agrees there is a political cost in taking action against Indian-born preacher.

Dr M on Zakir Naik: We don't just throw problems out

Zakir Naik needs brain surgery from Dr Uzi.

I definitely cannot accept what he said. Should just sent him back to India. Let him face what he supposed to face

So you keep the problem in this country and let the problem make fun of all the other races ?

🤔?

DO THIS FIRST: NO MORE SJK 'Though he disagrees with vernacular schools as he sees them as an obstacle to Malaysian unity, he said he still had to respect the sensitivities of the Chinese community.'

Read more...

Bukit Broga terbakar (22)

KAWASAN belukar seluas 2.8 hektar di Bukit Broga, Semenyih terbakar dipercayai akibat tindakan tidak bertanggungjawab pendaki yang melakukan aktiviti di lokasi itu hari ini.

Semenyih Belukar seluas 2.8 hektar di Bukit Broga terbakar dipercayai akibat tindakan tidak bertanggungjawab pendaki yang melakukan aktiviti di lokasi itu hari ini.

AilRoslan Baru kelmarin ja mendaki sana 😪 bukit ni cantik kot 😭 jangan la buat pmbakaran suka suka hati 😭

Ni mesti keje puak2 indon

ni mesti budak sekolah kat Semenyih yg bakar sbb nak Cuti Jerebu..

yang caj parking tu dah boleh keluar modal tanam pokok.

Kalau dapat budak tu kasi banned semua bukit untuk hiking. Masuk lokap terus

Read more...

No other country wants Zakir, says PM | The Malaysian Insight (18)

Dr Mahathir Mohamad says Malaysia making efforts to find another 'home' for controversial preacher.

No other country wants Zakir, says PM

ComicsByVieN Eh? Cakap ada 10 negara mau dia

Who is clown now

who say no body wants him . sad to hear this from a PM . any simple minded pwrson knows which country wants him ...

Go to heaven, tok Hadi got heaven in express. God love him more please cabut roh Dulu.

Second choice will be Taliban country

Read more...

Dr M: Govt to sell assets to help pay off debts (17)

PETALING JAYA: The government is looking at raising funds by selling some of its assets to help get the country’s financial situation back on track, says the Prime Minister.

Dr M: Govt to sell assets to help pay off debts

Same old same old lame excuse

Sold assets to help pay off debts but the debts keep increasing. Kesian pengundi PH kne kencing.

Damn you, old man

Which debt again? Maminco or is it forex?

kwsp ke?

Read more...

Yoursay: Why should gov’t help rich developers instead of rakyat? (13)

YOURSAY | ‘Are Zuraida and her ministry pro-rakyat or pro-developers?’

Yoursay: Why should gov’t help rich developers instead of rakyat?

instead of offering the expensive can see only houses to foreigners who are not even here yet, zuraida_my ybz99 should campaign to current PR and foreign business owners who already reside in Malaysia for at least 5 years. Offer to them first.

Because mak lampir is afraid she won't be around when a new pm takes over...

Govern help developer to clear country debt left over

Everything about money/profit. But they forgot there is limit. What you going to do for local? Why don’t you come out with some productive idea/agriculture base by using empty land to make more money..what a mentality.Easy money is not developing/productivity.It’s just temporary

Gov MUST reduce land premium to all rumah rakyat or affordable home, then developer cN build cheap home.. Simple way to help rakyat... Expensive properties biarlah mahal

Read more...

Hadi eyes PAS-GPS pact to stop ‘racist’ DAP from taking Sarawak | Malay Mail (12)

IPOH, Sept 17 — Datuk Seri Abdul Hadi Awang believes Gabungan Parti Sarawak (GPS) to be more trustworthy than the Pakatan Harapan (PH) coalition that has DAP as a component party. With an eye on the next state election due by September 2021, the PAS president his party is open to collaborate with...

Hadi eyes PAS-GPS pact to stop ‘racist’ DAP from taking Sarawak

Parti sesat lagi menyesatkan making headway Are u serious? OMG...

Entire party of this having mental illness. We need to build new mental hospital to put all of them!

Sarawak has no place for racist party like PAS

Kalau ko boleh masuk Sarawak lah, lebai bodoh

When a racist ularmak gila makes a racist comment, it’s never a mistake 🤧!!! Malaysian fight againts racist + penjual agama.

Read more...

No change to Cabinet, hard to work with fixed timeline on handover, says Dr M | Malay Mail (12)

KUALA LUMPUR, Sept 17 ― Tun Dr Mahathir Mohamad today confirmed that he will not introduce new members to his Cabinet while he is prime minister, amid public criticism of several allegedly underperforming ministers. Speaking on air at BFM's the Breakfast Grille show this morning, the prime...

No change to Cabinet, hard to work with fixed timeline on handover, says Dr M

chedetofficial TAR dah warning dalam youtube. X tengok ka.

chedetofficial Ayahanda memberi nasihat kepada seluruh anak bangsa 😭

Manusia kalu dah jahil ugama, dia fikir dialah Tuhan yang ciptakan segala apa yang ada. Wei OutreachDeserve - tok kalut kamu tu boleh pakai internet tahun 1996 sebab Tuhan dia yang akan matikan dia yang bagi dia pakai internet. Jangan tunjuk bodoh sombong kamu kepada Tuhan kamu.



chedetofficial This confirms conman Mahathir's intention to remain Prime Minister for the rest of his life.

Read more...

Pandikar apologises to 'last samurai' Anwar, Salleh Keruak backs him as PM (11)

The duo says there is nothing political about meeting the PKR supremo today. 

Pandikar apologises to 'last samurai' Anwar, Salleh Keruak backs him as PM

Gross

First time in the animal world, we see snakes uncoil and apologise to it’s victim

Dulu kemain.. apa yg tak keluar dari mulut diaorang nie.. skarang merangkak2.. muka letak kat mana..

For survival in the political arena. 😁



Read more...

Hot Topics

Latest news on trending topics