هرچه به حقوق معلمان شاغل می‌افزایید، به بازنشستگان هم بدهید

18/12/1398 09:00 ب.ظ

بازنشستگان کشوری بابت میزان افزایش مستمری‌ها در سال آینده: «حالا که قرار است حقوق شاغلان به دولت به اندازه‌ای افزایش یابد که هیچ فردی کمتر از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حقوق نگیرد، امیدواریم این افزایش شامل حال ما نیز بشود.»معلمان اخبار_ایران

بازنشستگان کشوری بابت میزان افزایش مستمری‌ها در سال آینده ابراز نگرانی کرده و می‌گویند: «حالا که قرار است حقوق شاغلان به دولت به اندازه‌ای افزایش یابد که هیچ فردی کمتر از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حقوق نگیرد، امیدواریم این افزایش شامل حال ما...

بازنشستگان کشوری بابت میزان افزایش مستمری‌ها در سال آینده ابراز نگرانی کرده و می‌گویند: «حالا که قرار است حقوق شاغلان به دولت به اندازه‌ای افزایش یابد که هیچ فردی کمتر از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حقوق نگیرد، امیدواریم این افزایش شامل حال ما نیز بشود.»

آنها با بیان اینکه در حال حاضر با ارجاع لایحه بودجه به شورای نگهبان، این مطالبه از این شورا خواسته می‌شود، می‌گویند: «باید افزایش بیش از ۵۰ درصدی شامل حال بازنشستگان حداقل‌بگیر کشوری نیز بشود.» منصور میرزایی، فعال صنفی معلمان بازنشسته با بیان اینکه هر نوع افزایشی که به معلمان شاغل می‌دهند، باید شامل حال بازنشستگان نیز بشود، از لزوم افزایش عادلانه مستمری بازنشستگان در سال بعد می‌گوید: «باید مستمری معلمان بازنشسته و سایر بازنشستگانِ کم درآمد دولت به اندازه‌ای افزایش یابد که به خط فقر نزدیک شود؛ اکنون خط فقر حداقلی حدود ۵ میلیون تومان است و ما انتظار داریم که در سال آینده هیچ بازنشسته‌ای کمتر از خط فقر درآمد نداشته باشد.

ادامه مطلب:
iranwire »

بیانیه انجمن صنفی معلمان کردستان‌،مریوان به مناسبت هشتم مارس روزجهانی زنان

پرسپولیس به پرداخت یک‌میلیون و ۵۵ هزار یورو به برانکو محکوم شدپرسپولیس به پرداخت یک‌میلیون و ۵۵ هزار یورو به برانکو محکوم شد *کمیته انضباطی فیفا با صدور رأیی، باشگاه پرسپولیس را به پرداخت یک‌میلیون و ۵۵ هزار یورو به سرمربی سابق این باشگاه کرد. *پرسپولیسی‌ها ظرف ۳۰ روز آینده باید این مبلغ را پرداخت کنند. هر دم از این باغ، بری میرسد... اینجا_بهشت_کاسبان_فوتبال پول مفتِ مملکتو ببین حیف این همه بیت المال که به خاطر تیم های حکومتی با مدیر های دوزاری

به دلیل کرونا؛ بستن مرزهای روسیه به روی افرادی از ایران می‌آیندروسیه روز جمعه اعلام کرد که مرزهای خود به روی مسافرانی از ایران می‌آیند خواهد بست تا از انتشار ویروس ال سعود پیشرفت کرده برای تنوع هم که شده بد نیست گاهی کله هاشونو از تو شورت ترامپ دربیارن و فرو کنن تو شورت پوتین! در قبال ایران مگر به چه سوزشی مبتلا شدید که تن به هر محمل و جفنگی میدهید؟!! زائیدی با این تیتر زدنت یابو خانه خدا رو بستن خانه شیطان رو باز کردن به زودی مکه توسط مجاهد های اسلامی فتح خواهد شد این وعده رهبری بود

شمار مبتلایان به کرونا در اسرائیل به ‌25 نفر رسید

ضربه وزارت اطلاعات به تیم تروریستی وابسته به جیش العدلمدیرکل اطلاعات استان سیستان‌وبلوچستان از ضربه به تیم تروریستی وابسته به گروهک تروریستی جیش العدل خبر داد.

وقتی نمازجمعه هم لغو شده، چرا برنامه 'دورهمی' با حضور مردم اجرا می‌شود؟!/ حضور در تجمعات تعرض به حقوق دیگران و تضییع حق‌الناس استکمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در واکنش به حضور مردم در برنامه دورهمی با توجه به هشدارهای داده شده درباره عدم حضور در تجمعات گفت: گویا هیچ احساس خطری از این بابت وجود ندارد، یا میان مردم و دولت اعتمادی نیست یا مردم به سلامتی خوشان بی‌توجه هستند. این برنامه تلویزیونی البته با رعایت تمام موارد بهداشتی ، میلیون ها نفر را در خانه ها پای تلویزیون نگاه داشته و مانع بیرون رفتن عده زیادی یا برپایی میهمانی های خانوادگی و ... می شود ! اندکی بصیرت ... چیو با چی مقایسه می‌کنی ؟