استان وایر- انجمن صنفی معلمان کردستان،مریوان با انتشار بیانیهای به استقبال روز هشتم مارس، «روز جهانی زن» رفت. این انجمن در بیانیه خود با اشاره به مساله «ازدواج کودکان دختر، دستمزد نابرابر با مردان، قوانین تبعض آمیز، محرومیت و فقر ساختاری زنان» این موارد را «تنها گوشهای از وضعیتی دانسته که بصورت قانونی و فرهنگی بر این بخش از جامعه تحمیل شده است .
خوشبختانه زنان در صف مقدم این پیکار بر حق و رهایی بخش جهانی هستند. چرا که صنعت سکس، دستمزد نابرابر در قبال کار مساوی، ازدواج کودکان دختر، به اسارت بردن زنان و فروش آنها، زنانه شدن فقر و ... به میدان آمدن در صفوف متشکل و متحدانه و پیکار در راه ساختن دنیایی شایسته انسان را به ضرورتی مبرم و تاریخی تبدیل کرده است.
تهیدستان شهری در چهارچوب وضعیت موجود افقی برای کسب شغل و معیشت و برخورداری از حداقلهای زندگی نمیبینند و اعتیاد، خشونت، مشکلات خانوادگی، ترک تحصیل و... هر روز سایه شوماش را هرچه وسیع تر بر جامعه میگستراند. زن ستیزی نهادینه و دارای پشتوانه قانونی، دانشآموزان دختر را هر روز با مشکلات تازهای روبرو کرده، فقر فزاینده و بیکاری، باعث افزایش روند ترک تحصیل دختران شده و این مساله پیامدهای مخربی چون ازدواج در سنین پایین و پدیده تراژیک مادر-کودک را به دنبال داشته است.
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: افزایش حقوق معلمان نسبت به کارکنان اداری ناچیز است
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »