شب‌نامه از نظر کار سیاسی به دور از اخلاق است

25/08/1398 05:22 ب.ظ

🔻هاشم_صباغیان، نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین:در مجلس_اول نامه‌های بدون اسم برای تخریب مقامات و چهره‌های سیاسی نوشته نمی‌شد/شب‌نامه از نظر کار سیاسی به دور از اخلاق است/ این گفت‌وگو را اینجا_بخوانیم👇

هاشم صباغیان، نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی، در پاسخی کوتاه بهدرباره وضعیت مجلس دوره اول و انجام حرکاتی مانند پخش شب‌نامه در صحن مجلس با هدف تخریب افراد و چهره‌های سیاسی، گفت: در مجلس اول چنین مسائل و جریاناتی مطرح نبود.او در پاسخ این سوال که اعتراض‌ نمایندگان درباره مسائل یا عملکرد چهره‌های سیاسی در مجلس اول چگونه مطرح می‌شد، توضیح داد: نمایندگان در مجلس اول یا در نطق‌ها درباره مسائل مورد نظر خود صحبت می‌کردند یا به رئیس مجلس در مورد آنها تذکر می‌دادند.

هاشم صباغیان، نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی، در پاسخی کوتاه بهدرباره وضعیت مجلس دوره اول و انجام حرکاتی مانند پخش شب‌نامه در صحن مجلس با هدف تخریب افراد و چهره‌های سیاسی، گفت: در مجلس اول چنین مسائل و جریاناتی مطرح نبود.او در پاسخ این سوال که اعتراض‌ نمایندگان درباره مسائل یا عملکرد چهره‌های سیاسی در مجلس اول چگونه مطرح می‌شد، توضیح داد: نمایندگان در مجلس اول یا در نطق‌ها درباره مسائل مورد نظر خود صحبت می‌کردند یا به رئیس مجلس در مورد آنها تذکر می‌دادند.وزیر کشور دولت موقت در پاسخ به اینکه «آیا نامه‌های بدون اسم برای تخریب چهره‌های سیاسی و مقامات کشور نوشته نمی‌شد»، گفت: تا آنجا که من به خاطر دارم این‌گونه اتفاقات و عملکردها در مجلس اول وجود نداشت.نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه انتشار مطالبی مانند شب‌نامه کار صحیحی نیست، گفت: اگر کسی صحبتی دارد، نامه بدون امضا، شب‌نامه و... از نظر کار سیاسی به دور از اخلاق است. نباید چنین کاری کنند. کسی اگر حرفی دارد، باید به مرجع آن، رئیس مجلس، رؤسای کمیسیون‌های مجلس و...، نامه بنویسد و آن را پیگیری کند.

ادامه مطلب:
EtemadOnline »

اگر جی پی اس از کار بیفتد، چه اتفاقی می‌افتد؟اگر چی پی اس - سیستم ردیابی جهانی- از کار بیفتد، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ نمی‌توان در مورد خسارات احتمالی ناشی از ایجاد اختلال در سیگنال‌های جی پی اس مطمئن بود اما چنین اختلالی قطعا مشکل‌ساز خواهد بود؟

از نظر پیامبر همه در برابر قانون یکسان و مساوی هستندرئیس جمهور راه نجات مسلمانان در برابر تجاوز آمریکا، رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه و تلاش آنها برای ایجاد تشتت و تفرقه را پیروی از رسول همیشه ستوده خداوند، حضرت محمد (ص) دانست و تاکید کرد که پیامبر با معجزه کتاب ، حکمت ، اخلاق و سیاستش، تمدن نوینی را برای جهان به ارمغان آورد و امروز ما به عنوان مدعیان پیروی از پیامبر و ایجاد حکومتی بر مبنای الگوی حکومت نبوی همانند او بدنبال امپراطوری نبوده و نیستیم .

گزارشی از وضعیت جایگاههای تهران پس از اعلام سهمیه بندی بنزینسرانجام بامداد جمعه بنزین سهمیه بندی شد و قیمت این فرآورده نفتی به صورت سهمیه‌ای (۶۰ لیتر ماهانه برای خودروهاس شخصی) در هر لیتر ۱۵۰۰ تومان و به صورت آزاد ۳۰۰۰ تومان تعیین شد. گزارشهای تهیه شده از جایگاههای سوخت سطح تهران حاکی از عادی بودن شرایط و سوختگیری خودروها با شرایط جدید است.

یکی از مدیران نیشکر هفت‌تپه: تعدادی از کارگران داعشی‌انداحسان‌الله اسدبیگی، یکی از مدیران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه، با دفاع از عملکرد مدیران این شرکت، برخی از کارگران هفت‌تپه را به عضویت در گروه داعش و تلاش برای برهم زدن کشور متهم کرد.

توزیع شبنامه علیه روحانی در صحن یک سناریوی از پیش تعیین شده بود/ رئیس‌جمهور دست روی نقطه حساسی گذاشته استمیرزایی نیکو در گفت‌وگو با ایلنا: توزیع شبنامه علیه روحانی در صحن یک سناریوی از پیش تعیین شده بود/ رئیس‌جمهور دست روی نقطه حساسی گذاشته است

تخته سنگ نمایش و فروش برده در فردریکزبرگ ویرجینیا بعد از دو سده از خیابان به موزه منتقل می‌شودتخته سنگ نمایش و فروش برده در فردریکزبرگ ویرجینیا بعد از دو سده از خیابان به موزه منتقل می‌شود شهروندان فردریکزبرگ مدت ها بر سر این که با این تخته سنگ - که یادآور تاریخ دردناک برده داری در آمریکا است - چه باید کرد، بحث و مناظره داشتند