Kamal Kharmach: ‘Ik heb economie gestudeerd om te begrijpen waarom ik arm was’

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 26 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 14%
  • Publisher: 59%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Andermans zaken groeide uit tot een kijk­cijferhit, en daar had de warmte, doortastendheid én economische kennis van Kamal Kharmach veel mee te maken. “Dat hun zaak hun kindje is, maakt zelfstandigen soms irrationeel.”

groeide uit tot een kijk­cijferhit, en daar had de warmte, doortastendheid én economische kennis van Kamal Kharmach veel mee te maken. “Dat hun zaak hun kindje is, maakt zelfstandigen soms irrationeel.

”Gisteren om 19:29Vandaag om 03:00David Van Reybrouck schrijft een brief aan de vrouw van Permeke: “Hoe was dat om naast zulk een trekschuit te leven?”Vandaag om 03:00Het uitzicht van illustrator Pieter Gaudesaboos: “Zoals in een vogelkijkhut kan ik de mensen goed observeren, maar zij zien mij niet”Na reactie VRT-ceo groeit verontwaardiging over geschrapte docu alleen maar meer: “VRT snoert vrouwen de mond als het over Bart De Pauw gaat”Vandaag om 03:00Vandaag om 03:00Ik voel me slaaf van mijn...

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 13. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Lily’s bedrijf maakt vegan diepvriesmaaltijden: “Mijn man Monne is mijn persoonlijke Kamal Kharmach”Vijf jaar geleden richtte Lily Imschoot haar bedrijf Solid Stash op, dat vegan diepvriesmaaltijden maakt. Haar man Monne Depraetere stapte onlangs mee in het bedrijf. “Samen werken, verbouwen, twee jonge kindjes grootbrengen: dit zijn onze tropenjaren.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

“Ik ben opgegroeid met de koeien, ik wil niets anders”De toekomst van hun stiel is bedreigd, zeggen de boeren die met hun tractoren Brussel bezetten. Een andere toekomst, zonder hun dieren en velden, kunnen ze zich niet inbeelden. “Eén jaar deed ik een bureaujob. Dat wil ik nooit meer.”
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Durf ik mijn vrienden nog te zeggen dat ik op reis wil met het vliegtuig?Voor deze rubriek luisteren we gesprekken af, checken we de mails die u ons stuurt, of pikken we iets op wat in de lucht hangt en distilleren we er een kwestie uit. Die leggen we voor aan drie redacteurs en lezers uit drie verschillende generaties. Deze week: In onze vriendengroep zijn gesprekken over vliegreizen te explosief geworden.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

“Ik was een zombie, nu kan ik de wereld weer rondreizen”: dwarslaesiepatiënt Julie kreeg baanbrekend implantaaTweeënhalf jaar geleden dacht Julie Verlinden (24) na over euthanasie, vandaag reist de jonge vrouw met dwarslaesie – een doorgesneden ruggenmerg – de wereld rond als onderzoeker. Met dank aan een baanbrekend implantaat. “De dag van de inplanting begon de doorstart van mijn leven.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Melissa Depraetere: “Toen ik fractieleider werd, kreeg ik de raad om verstaanbaar te zijn”Wie slipt in de Wetstraat of in de geruchtenmolen belandt, verzeilt vroeg of laat in deze rubriek.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Grootvader van vermiste Emile (2) verhoord door Frans gerecht: “Ik schopte en soms sloeg ik”De grootvader van Emile, de tweejarige jongen die vorige zomer spoorloos verdween, is in het verleden verhoord in het kader van een onderzoek naar geweldplegingen tegen minderjarigen. Volgens Franse media is er echter geen band tussen het verleden van de man en de verdwijning van zijn kleinzoon.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »