“Ik was een zombie, nu kan ik de wereld weer rondreizen”: dwarslaesiepatiënt Julie kreeg baanbrekend implantaa

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 36 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 18%
  • Publisher: 50%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Tweeënhalf jaar geleden dacht Julie Verlinden (24) na over euthanasie, vandaag reist de jonge vrouw met dwarslaesie – een doorgesneden ruggenmerg – de wereld rond als onderzoeker. Met dank aan een baanbrekend implantaat. “De dag van de inplanting begon de doorstart van mijn leven.

Twee jaar geleden dacht Julie Verlinden na over euthanasie, vandaag reist de jonge vrouw de wereld rond als onderzoeker. — © Debby Termonia

Tweeënhalf jaar geleden dacht Julie Verlinden na over euthanasie, vandaag reist de jonge vrouw met dwarslaesie – een doorgesneden ruggenmerg – de wereld rond als onderzoeker. Met dank aan een baanbrekend implantaat. “De dag van de inplanting begon de doorstart van mijn leven.” Maud Vanwalleghem over het verlies van haar zoontje: “We zijn zo ver doorgeschoten, dat we het sterven zo ver uitstellen terwijl er geen leven meer is”Vroedvrouwen veroordeeld voor ‘pretecho’s’: “Tegenwoordig willen we per se nóg een foto, liefst van een baby die op z’n duim zuigt”Werd Erwan één, twee of drie keer aangereden voor zijn dood? En zijn de twee beklaagden wel schuldig aan zijn...

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 25. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Wat met de Belgian Cats als Julie Allemand en Julie Vanloo naar de WNBA trekken?Julie Vanloo (31) zag een lang gekoesterde droom half in vervulling gaan toen ze eind januari een testcontract kon tekenen bij de Washington Mystics. Als
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

“Ik ben opgegroeid met de koeien, ik wil niets anders”De toekomst van hun stiel is bedreigd, zeggen de boeren die met hun tractoren Brussel bezetten. Een andere toekomst, zonder hun dieren en velden, kunnen ze zich niet inbeelden. “Eén jaar deed ik een bureaujob. Dat wil ik nooit meer.”
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Durf ik mijn vrienden nog te zeggen dat ik op reis wil met het vliegtuig?Voor deze rubriek luisteren we gesprekken af, checken we de mails die u ons stuurt, of pikken we iets op wat in de lucht hangt en distilleren we er een kwestie uit. Die leggen we voor aan drie redacteurs en lezers uit drie verschillende generaties. Deze week: In onze vriendengroep zijn gesprekken over vliegreizen te explosief geworden.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Vader van Sanda Dia stelt boek voor in uitverkochte Roma: “Ik waardeer wat Acid heeft gedaan voor mijn zoon”Een week na de veroordeling van influencer Acid, heeft Ousmane ‘Papis’ Dia, papa van Sanda Dia, in een bomvolle Roma zijn boek voorgesteld. “Ik heb vijf jaar lang alles opgekropt. Met dit boek wil ik de stenen afbreken van de muur die ik rond mij gebouwd heb. Al denk ik elke minuut, elke seconde aan mijn zoon”, zei hij.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Julie Allemand signe avec les Sparks pour la saison prochaineLa meneuse de l'équipe nationale belge de basket, Julie Allemand, retournera aux États-Unis pour jouer avec les Sparks, l'équipe féminine de Los Angeles, à partir du mois de mai.
La source: RTBFsport - 🏆 16. / 53 Lire la suite »

Actrice Julie Delrue (Chantal): ‘Voorzie ook in babbelcoupés op de trein’Julie Delrue is actrice. Ze was te zien in Chantal op VRT 1 en tourt langs theaters met Mamamanie..
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »