Melissa Depraetere: “Toen ik fractieleider werd, kreeg ik de raad om verstaanbaar te zijn”

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 20 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 11%
  • Publisher: 59%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Wie slipt in de Wetstraat of in de geruchtenmolen belandt, verzeilt vroeg of laat in deze rubriek.

nog eens terug op het ontslag van haar voorganger, Conner Rousseau. Of Rousseau haar heeft teleurgesteld? “Ja, eigenlijk wel. Ik heb van heel dichtbij gezien wat voor moeilijke periode hij heeft doorgemaakt, zeker in de zomermaanden. Maar het is ook moeilijk om te begrijpen, als je samen vier jaar aan een traject gewerkt hebt, dat hij het dan door een grote fout keldert. Fouten kunnen altijd gebeuren. Voor mij is het belangrijkste dat hij daar zijn verantwoordelijkheid voor heeft genomen.

Het meest volledige “premiumpakket” bevat maar liefst 20 fuchsia T-shirts, 20 fuchsia petten, 20 regenjassen , 50 badges , 200 A2 affiches , 200.000 A6 flyers en 200 spandoeken, 100 borden en 1 tas van gerecycleerd textiel. En dat alles voor de ronde prijs van 16.747,99 euro. Dus als u straks een fuchsia verschijning ziet: ’t is Voor U!, Vlaams minister van Ondergoed, excuseer Onderwijs.

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 13. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Wat hangt Melissa Depraetere boven het hoofd na Vlaams Belang-aanklacht voor laster?Het afgelopen weekend noemde Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken een racist. ‘Hij doet niets anders dan
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Podcast: Het Grote Voorzittersdebat. Zeven thema’s in zeven afleveringenDeel 1: Kinderen en onderwijs In de eerste aflevering debatteren we over het thema “kinderen en onderwijs”, gekozen door Melissa Depraetere van Vooruit.
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Dmitri Glukhovsky: 'Poetin maakte een grote fout toen hij Navalny liet vermoorden'Dmitri Glukhovsky, een Russische auteur die tot acht jaar gevangenisstraf veroordeeld werd vanwege zijn boeken, gelooft dat de aanhangers van Navalny vastberaden zullen verder strijden voor zijn idealen.
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

REISVERSLAG: Koppel met MS zet laatste wereldcruise voor euthanasie verder: “Toen we ons verhaal vertelden, lEerst trekken ze nog 245 dagen de wereld rond. Daarna nemen de Antwerpse MS-patiënten Chris Aerts (56) en Patrick Speliers (55) samen, door middel van euthanasie, afscheid van het leven. Via zijn maandelijks reisverslag neemt Patrick de lezers van Gazet van Antwerpen mee op cruise.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Twintigtal vrouwen die slachtoffer werden van Eddy Snelders verhoord: stiefdochter was nog minderjarig toen zeOp de geheime beelden die gewezen voetbalcommentator Eddy Snelders (64) maakte met een ‘spy camera’ zijn “een twintigtal” slachtoffers geïdentificeerd. De vrouwen zijn intussen verhoord.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Twintigtal vrouwen slachtoffers van Eddy Snelders verhoord: stiefdochter was nog minderjarig toen ze voor hetOp de geheime beelden die gewezen voetbalcommentator Eddy Snelders (64) maakte met een ‘spy camera’ zijn “een twintigtal” slachtoffers geïdentificeerd. De vrouwen zijn intussen verhoord.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »