Grootvader van vermiste Emile (2) verhoord door Frans gerecht: “Ik schopte en soms sloeg ik”

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 8 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 6%
  • Publisher: 50%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

De grootvader van Emile, de tweejarige jongen die vorige zomer spoorloos verdween, is in het verleden verhoord in het kader van een onderzoek naar geweldplegingen tegen minderjarigen. Volgens Franse media is er echter geen band tussen het verleden van de man en de verdwijning van zijn kleinzoon.

Émile verdween op 8 juli 2023 in Haut-Vernet, een dorpje in het departement Alpes-de-Haute-Provence. Hij was toen net was aangekomen voor de zomervakantie in het vakantiehuis van zijn grootouders aan moederskant. Zijn grootvader, Philippe Vedovini, had op dat moment de voogdij over de jongen.

Op restaurant gaan wordt stilaan onbetaalbaar: “De één durft misschien geen 35 euro te vragen voor steak met friet, maar…”

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 25. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

“Ik ben opgegroeid met de koeien, ik wil niets anders”De toekomst van hun stiel is bedreigd, zeggen de boeren die met hun tractoren Brussel bezetten. Een andere toekomst, zonder hun dieren en velden, kunnen ze zich niet inbeelden. “Eén jaar deed ik een bureaujob. Dat wil ik nooit meer.”
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Durf ik mijn vrienden nog te zeggen dat ik op reis wil met het vliegtuig?Voor deze rubriek luisteren we gesprekken af, checken we de mails die u ons stuurt, of pikken we iets op wat in de lucht hangt en distilleren we er een kwestie uit. Die leggen we voor aan drie redacteurs en lezers uit drie verschillende generaties. Deze week: In onze vriendengroep zijn gesprekken over vliegreizen te explosief geworden.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

“Ik was een zombie, nu kan ik de wereld weer rondreizen”: dwarslaesiepatiënt Julie kreeg baanbrekend implantaaTweeënhalf jaar geleden dacht Julie Verlinden (24) na over euthanasie, vandaag reist de jonge vrouw met dwarslaesie – een doorgesneden ruggenmerg – de wereld rond als onderzoeker. Met dank aan een baanbrekend implantaat. “De dag van de inplanting begon de doorstart van mijn leven.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

“Nooit meer liegen” is zowat het belabberdste advies dat ik ooit gekregen hebOp de radio hoorde ik een feministe zeggen dat “de samenleving ons nu eenmaal vertelt dat vrouwen moeten zorgen”. Ik was geneigd dat te wantrouwen, maar dat is geloof ik ook een van de dingen die de samenleving mij vertelt: dat ik vooral moet denken dat ik autonome gedachtes heb, en dat ik me door de samenleving he-le-maal niks laat vertellen.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Moet ik een vriendin waarschuwen dat ik haar Tinderdate ken?Voor deze rubriek luisteren we gesprekken af, checken we de mails die u ons stuurt, of pikken we iets op wat in de lucht hangt en distilleren we er een kwestie uit. Die leggen we voor aan drie redacteurs en lezers uit verschillende generaties.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Jürgen Ingels interviewde Barack Obama: “Natuurlijk had ik stress, maar ik heb vooral genoten”Voor een uitverkocht Studio 100 Pop-Up Theater interviewde ondernemer Jürgen Ingels voormalig president Barack Obama. “Een bijzonder moment voor mezelf, maar ik hoop vooral dat de politici in de zaal goed geluisterd hebben”, vertelt Ingels een dag later.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »