“Ik ben opgegroeid met de koeien, ik wil niets anders”

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 15 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 9%
  • Publisher: 59%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

De toekomst van hun stiel is bedreigd, zeggen de boeren die met hun tractoren Brussel bezetten. Een andere toekomst, zonder hun dieren en velden, kunnen ze zich niet inbeelden. “Eén jaar deed ik een bureaujob. Dat wil ik nooit meer.”

De toekomst van hun stiel is bedreigd, zeggen de boeren die met hun tractoren Brussel bezetten. Een andere toekomst, zonder hun dieren en velden, kunnen ze zich niet inbeelden. “Eén jaar deed ik een bureaujob. Dat wil ik nooit meer.

Wat jeugdschrijfster Els Beerten zo zalig vindt aan lopen: “Je voet zet een stap vooruit, je hoofd volgt én de rest ook”Met Kristien Hemmerechts en Christophe Vekeman naar de kerk: “Als ik een student berisp, zegt die: ik bespreek het met mijn therapeut. Er is geen weerbaarheid meer.

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 13. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

“Nieuwe, geluidloze en soepele rijtuigen: wie zegt dat de metro van Brussel geen allure heeft?”Soms droom ik weg naar een dorp. Ik droomzie een huis aan het verkeersvrije kerkplein, wat bomen rond de kerk, zitbanken, een monument, een café (met terrasje), een supermarktje van een Afghaan en een krantenwinkel. Er is een vijvertje. Jongetjes voetballen. De zon schijnt. Verder gebeurt er niets.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Oekraïense toetreding tot de EU: ‘Het biedt ons een kans op een normaal leven’‘Niemand in Europa is zo vastberaden als Oekraïne’, verklaarde Olha Stefanisjyna onlangs op de Veiligheidsconferentie van München. ‘De oorlog krijgt ons
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Brusselse arts mag één vraag stellen aan Poetin, die een ‘lesje’ Belgische geschiedenis geeftHoe kun je de ziel van Rusland begrijpen? De Belgische arts Matyas Kovacs vroeg het aan president Poetin. Die blufte over de Russische rol bij het ontstaan van België.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

B. Carrot tekent een pijnlijk relevant verhaal over de gevolgen van een abortusverbodIn Uitweg, de tweede graphic novel van B. Carrot, volgen we Magda, die ongewenst zwanger is, op haar vlucht van Polen naar Nederland. Het politieke komt zo heel persoonlijk binnen.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Fotosynthetische kledij in de maak: ‘Een T-shirt genereert evenveel zuurstof als een jonge boom’We trappetextielindustrie n een open deur in als we textiel een vervuilende industrie noemen. Tien procent van de menselijke CO2-uitstoot wordt aan de
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Jouw vraag over Brussel: ligt er een mammoet onder het Zuidstation?Hoe dieper je in de grond graaft, hoe dieper je in de geschiedenis graaft. En toen ze in de jaren 80 voor de aanleg van de premetro, 15 meter onder de grond gingen, stootten ze op bijzondere resten.
La source: vrtnws - 🏆 3. / 68 Lire la suite »