Durf ik mijn vrienden nog te zeggen dat ik op reis wil met het vliegtuig?

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 21 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 12%
  • Publisher: 59%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Voor deze rubriek luisteren we gesprekken af, checken we de mails die u ons stuurt, of pikken we iets op wat in de lucht hangt en distilleren we er een kwestie uit. Die leggen we voor aan drie redacteurs en lezers uit drie verschillende generaties. Deze week: In onze vriendengroep zijn gesprekken over vliegreizen te explosief geworden.

De Leeuw moet klauwen op 9 juni: Vlaamse Beweging zet alles op alles voor meerderheid van Vlaams Belang en N-VAVan Hool, ooit de trots van Koningshooikt: “Al van jongs af aan wist ik dat ik later bussen zou bouwen”Vandaag om 15:33In het spoor van de gummibeer: waar komt Haribo-snoep vandaan?Wat brengt het weekend in het Spaanse La Seu d’Urgell? “Zolang die paella’s op zondag blijven komen, is alles goed”InterviewMilan ook...

snelste in slotrit Tirreno-Adriatico, Vingegaard is eindwinnaarVan Hool, ooit de trots van Koningshooikt: “Al van jongs af aan wist ik dat ik later bussen zou bouwen”Met wereldtitel spurt Alexander Doom zich definitief uit schaduw van broers BorléeVier jaar geleden werd Polestar gelanceerd als het Europese antwoord op Tesla. Nu maakt het …Dochter over dood van Jan Ceuleers: “De euthanasie kwam te vroeg.

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 13. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Circus vol insecten of lekker retro-shoppen: onze niet te missen toptips voor deze weekOntdek de allerbeste evenementen, tentoonstellingen en activiteiten in je buurt. Gratis en betalend, virtueel en live, alleen of met kinderen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Financiële mokerslag voor Donald Trump: oud-president moet 355 miljoen dollar ophoest voor fraude in vastgoedbEen financiële dreun voor Donald Trump. De oud-president is door een rechter in New York veroordeeld tot het betalen van een boete van 355 miljoen dollar (325 miljoen euro). Daarnaast mag hij drie jaar geen bedrijf leiden in New York, en zijn zonen mogen dat ook twee jaar lang niet.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Schrijversduo Elvis Peeters is genomineerd voor de Boon: “We kozen bewust voor extreem trage hoofdpersonages”Het schrijversduo Elvis Peeters ziet dat vele levens beheerst worden door fomo en rusteloosheid. In hun voor de Boon genomineerde kinderboek Kijk dan toch! pleiten ze voor vertraging en aandacht.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Marokkaanse bakkers maken zich op voor ramadan: “Hoogseizoen voor onze zaak”Met de ramadan in aantocht – maandag is het zo ver – bereiden heel wat Antwerpse bakkers zich voor op de drukte. Zoetigheden als chebakia, dadels en koekjes van griesmeel liggen klaar in overvloed.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Opgepast voor de ‘tarm’: schrijffout in signalisatie In Antwerpen zorgt voor grappige situatieOp de Turnhoutsebaan, ter hoogte van de Eliaertsstraat, in Borgerhout moet je oppassen voor de ‘tarm’ in plaats van de tram. Het woord is verkeerdelijk in grote letters op de grond geschilderd en zorgt voor hilariteit op Instagram, waar de beelden werden gedeeld. Het is ook niet de eerste keer dat deze fout wordt gemaakt.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

De “enige die Trump ooit verslagen heeft”, is opnieuw klaar voor de strijdDe campagne tussen Joe Biden en Donald Trump is een tweestrijd waarop niemand zat te wachten, met potentieel “catastrofale” gevolgen voor de Amerikaanse democratie. Omringd door twijfels stort Joe Biden zich vol vuur in een campagne voor de “vrijheid”.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »