Liveblog: FC Emmen en AZ zijn begonnen aan de tweede helft

• 📰 RTVDrenthe
  • 25 sec. here
  • Publisher: 61%

Tussenstand FC Emmen - Jong AZ: 1-1 De goal van FC Emmen komt op naam van Jari Vlak Jong AZ staat op een 9e plaats, twee punten minder dan FC Emmen

We zijn begonnen aan de tweede helft! Als FC Emmen wil winnen, moeten ze scoren aan de kant van de noordtribune, want die kant spelen ze op de tweede helft.De keeper van Jong AZ gaat nog op de bon. Hij rekt tijd en de scheids is het daar niet mee eens. Na z'n uittrap, fluit de scheidsrechter voor de rust. Tied veur thee!En toen zetten Vlak FC Emmen vlak voor rust op 2-1, maar zijn schot gaat een halve meter naast de goal.Goal FC Emmen! Een trage aanval levert uit het niets een doelput op.

Hij heeft last van z'n lies en Mendes gaat warmlopen.Jong AZ scoort na balbezit van Burnet. Daarvan profiteert Addai en hij schiet de bal in de verre hoek. Het is stil in de Oude Meerdijk.De eerste tien minuten verlopen nog niet spectaculair. FC Emmen is slordig en verliest veel de bal. Jong AZ profiteert daarvan door rustig rond te tikken. Het levert de gasten alleen nog geen enkele kans op.De eerste corner is voor AZ. De bezoekers gaan zeker niet achterover hangen vanavond.

/  🏆 10. in NL

Liveblog: FC Emmen vroeg op achterstand tegen Jong AZ; Konings eraf met blessureTussenstand FC Emmen - Jong AZ: 0-1 De goal van Jong AZ is gemaakt door Addai Jong AZ staat op een 9e plaats, twee punten minder dan FC Emmen
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Fred Grim: 'Of Piotr morgen weer basisspeler is? Dat zou kunnen'Bekijk hier de voorbeschouwing op FC Emmen - Jong AZ, met FC Emmen-trainer Fred Grim.

Liveblog: Weet FC Emmen na twee wedstrijden wel weer de volle buit te pakken?Tegenstander Jong AZ kwam twee keer eerder naar De Oude Meerdijk In 2022 won Emmen met 3-2, in 2018 gingen de Drenten met 0-2 onderuit. Beide ploegen hielden dit seizoen vijf keer hun doel schoon, samen met De Graafschap het vaakst van alle KKD-ploegen.

Luister live naar FC EmmenLuister live naar FC Emmen - Jong AZ

Joey Konings: 'Rui heeft z'n excuses aangeboden'Bekijk hier de voorbeschouwing op FC Emmen - Jong AZ met Joey Konings.

Joodse stichting schrapt activiteiten in EmmenStichting Emmer Sjoel Sjemmesj zet een streep door haar geplande activiteiten in de voormalige synagoge in Emmen. De organisatie wil op dit moment vanwege oplopende spanningen door de oorlog in Israël, niet onnodig de aandacht trekken.