Gereanimeerde man tijdens PSV-Ajax had epileptische aanval: 'Clubartsen, bedankt'

• 📰 NOS
  • 23 sec. here

De 45-jarige Jason Bal kreeg een epileptische aanval en werd gereanimeerd. Hij baalt dat hij vier van de vijf PSV-goals miste.

De man die afgelopen zondag op de tribune werd gereanimeerd tijdens PSV-Ajax , maakt het goed. Dat zegt de 45-jarige uit Bladel tegen Omroep Brabant. Na ongeveer dertig minuten voetballen werd de wedstrijd enkele minuten stilgelegd vanwege de reanimatie op de tribune. De man die behandeld werd, had een epileptische aanval gekregen. Clubartsen van zowel PSV als Ajax verleenden medische hulp. 'Het is erg fijn en bijzonder. Zeker dat medici van zo'n tegenstander mij meteen helpen.

'Je wordt daar de tribune afgedragen en de wedstrijd wordt stilgelegd. Daar sta ik achteraf wel van te kijken. We zitten met 38.000 mensen in zo'n stadion, dus er kan altijd iets gebeuren. Ik weet niet wat ik ervan vind dat dat met zoveel aandacht gaat.' Sol is vanmiddag ontslagen uit het ziekenhuis en maakt het naar eigen zeggen goed. Als voetballiefhebber baalt hij vooral van de timing. Voor PSV kwam het mooiste namelijk pas na rust.

/  🏆 5. in NL

Gereanimeerde man tijdens PSV-Ajax maakt het goed: 'Spannende wedstrijd gemist'De 45-jarige Jason Bal kreeg een epileptische aanval en werd gereanimeerd. Hij baalt dat hij vier van de vijf PSV-goals miste.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Ajax verrast in Eindhoven: 'Steijn wilde Ajax kapot maken, PSV wordt aangepakt'Tegen alle verwachtingen in staat Ajax, dat eigenlijk in crisis verkeert, bij rust met 1-2 voor op bezoek bij PSV. Dat levert voor een storm aan reacties op social media.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

'Ajax in recordtijd te gronde gericht, Maduro misser, één gamechanger bij PSV'De spectaculaire 'topper' tussen PSV en Ajax (5-2) domineert maandag de headlines in Nederland. Dit schrijven de ochtendkranten over de nummers één en achttien van de Eredivisie.

Van 't Schip moet van eerste helft Ajax tegen PSV weer de norm makenBij Ajax houdt men zich ondanks de 5-2-nederlaag tegen PSV en historische laatste plaats in de Eredivisie vast aan de goede eerste helft. John van 't Schip wacht de loodzware klus die de norm te maken bij de wankele Amsterdamse hekkensluiter.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

PSV wint meeslepende topper ruim en duwt Ajax verder in het moerasPSV heeft de 'topper' tegen Ajax met 5-2 gewonnen. De Eindhovenaren begonnen zeer slecht aan de wedstrijd, maar stelden in de tweede helft orde op zaken. De koploper duwt hiermee de rivaal verder in de problemen en blijft zelf nog altijd foutloos in de Eredivisie. Hirving Lozano was de grote man aan de kant van PSV met drie doelpunten.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Bosz schrok van PSV in topper: “Ajax had wel 4 keer kunnen scoren”Voor het eerst dit seizoen kreeg PSV twee goals tegen in een eredivisiewedstrijd. Maar die schade had nog veel hoger uit kunnen vallen zag ook Peter Bosz. De trainer had niet gelijk het vertrouwen dat zijn ploeg het nog om kon draaien, maar was lovend over de wissels die dat toch voor elkaar konden krijgen.