چرا آمریکایی‌ها روز کارگر را در ماه سپتامبر جشن می‌گیرند

18/06/1399 03:54:00 ق.ظ

🔺چرا آمریکایی‌ها روز کارگر را در ماه سپتامبر جشن می‌گیرند روزکارگر روز تعطیل ملی برای قدردانی از کارگران و مشارکت آنها در اقتصاد ایالات متحده است.بسیاری این روز را به عنوان پایان تابستان جشن می‌گیرند.این روز همچنین ریشه در جنبش کارگری اواخر قرن۱۹ دارد

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. Print this page بخش انگلیسی صدای آمریکا ـ «روز کارگر» یک روز تعطیل ملی برای قدردانی از کارگران و مشارکت آنها در اقتصاد ایالات متحده است. بسیاری از آمریکایی‌ها این روز را به عنوان روز پایان تابستان جشن می‌گیرند.

این روز همچنین ریشه در جنبش کارگری اواخر قرن نوزدهم دارد.

برگزاری این تعطیلات چگونه آغاز شد؟ «انقلاب صنعتی» طی اواخر قرن نوزدهم در اوج خود بود و بسیاری از آمریکایی‌ها هفت روز هفته، ۱۲ ساعت در روز، در شرایطی سخت برای دستمزدی کم کار می‌کردند. حتی کودکان هم در کارخانه‌ها مشغول کار بودند. عملا هیچ صاحب‌کاری برای کارگران مرخصی استعلاجی، مرخصی سالانه با حقوق، یا مزایای بهداشت و سلامت قائل نبود.

کارگران با سازماندهی بیشتر در اتحادیه‌های کارگری اعتراض به شرایط بد و ناامن محیط کار را آغاز کرده و برای مزایای بیشتر رایزنی کردند. به رسمیت شناختن روز کارگر به عنوان یک تعطیلات رسمی در سطح دولت های ایالتی آغاز شد که یک به یک قوانینی را به این منظور تصویب کردند. کنگره ایالات متحده در ۲۸ ژوئن سال ۱۸۹۴، اولین دوشنبه ماه سپتامبر را «روز کارگر» و تعطیلات فدرال اعلام کرد. headtopics.com

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »
Loading news...
Failed to load news.

لیونل مسی؛ چرا نمی‌توان مطمئن بود که بارسلونا جنگ را برده است؟ - BBC News فارسیلیونل مسی، اسطوره و برترین گلزن تاریخ بارسلونا گفته است یک فصل دیگر در این تیم می‌ماند اما گی‌یم بالاگه می‌گوید که چرا فکر می‌کند از نظر او هنوز این داستان ادامه دارد.

واکنش فکری به سرمربیگری استقلال: کسی که این ریسک را می‌کند یا عاشق است یا دیوانهسرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران به شایعه سرمربیگری موقت در تیم استقلال تهران واکنش نشان داد.

دنبال‌کنندگان دوستی ایران و آمریکا خودشان را خسته نکنند/ آمریکا استاد شیطان استرئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: کاری که شهدای ۱۷ شهریور تهران انجام دادند، همان کاری بود که شهدای کربلا در دشت نینوا و برای امام حسین(ع) انجام داده‌اند.

سختی کرونا لذت برگزاری عزاداری را بیشتر کرده است/ عزاداری مردم ما خار چشم دشمنان است/ ۲۰ سال است…چو ضحاک شد بر جهان شهریار برو سالیان انجمن شد هزار نهان گشت کردار فرزانگان پراگنده شد کام دیوانگان «هنر» خوار شد، جادویی ارجمند نهان راستی آشکارا گزند Haabib_khaan جانم حاج رضا.

انتخابات آمریکا؛ چرا همه دارند درباره شرکت پست حرف می‌زنند؟ - BBC News فارسیدونالد ترامپ می گوید دموکرات‌‍‌ها در تلاشند رقابت برای کاخ سفید را مهندسی کنند، اما دموکرات‌‌ها می‌گویند این رئیس جمهور است که آرا را می‌خواد تغییر می‌دهد. جریان از چه قرار است؟ چرا همه چی دور این می چرخد که آرای آمریکایی‌ها به مقصد برسد؟

برخی خانواده‌های مناطق کمتر برخوردار توان خرید ماسک برای دانش آموزان را ندارندمسجدجامعی: برخی خانواده‌های مناطق کمتر برخوردار توان خرید ماسک برای دانش‌آموزان را ندارند خانواده‌ها بشدت نگران دانش‌آموزانشان هستند وضعیت مدارس دولتی جنوب تهران نامناسب‌تر است این مدارس درتامین امکانات دسترسی دانش‌آموزان به تبلت و کامپوتر مشکلاتی دارند