پرونده خاوری؛ رئیس پلیس ایران: پلیس و دستگاه قضایی کانادا همکاری نمی‌کنند - BBC News فارسی

04/08/1399 05:00 ب.ظ

پرونده خاوری؛ رئیس پلیس ایران: پلیس و دستگاه قضایی کانادا همکاری نمی‌کنند

حدود ۵ سال پیش نام آقای خاوری از فهرست اعلان قرمز وبسایت عمومی اینترپل حذف شد

به گفته آقای اشتری، "مشکل ما دستگاه قضائی و پلیس آن کشورها است که با ما همکاری نمی‌کنند، پروتکلهایی برای استرداد مجرمان وجود دارد که هر جا پلیس کشوری به اینترپل اعلام کرد فردی مجرم است، باید آن متهم به کشور مدنظر استرداد داده شود."

"در همین موضوع استرداد مدیرعامل بانک سرمایه، پلیس اینترپل نیز تعجب کرد که ما از کجا می‌دانیم این متهم در کجا زندگی می‌کند، محل سکونت درصد بالایی از این متهمان شناسایی شده که حتی پلیس آن کشورها محل سکونت آنها را نمی‌داند. البته برخی مواقع موضوع حالت سیاسی پیدا می‌کند و همکاری مدنظر صورت نمی‌گیرد."

اشاره رئیس پلیس ایران به علیرضا حیدرآبادی‌پور، از متهمان پرونده فساد مالی در بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان است که اخیرا از اسپانیا به ایران برگردانده شد. برای ناکامی در بازگرداندن محمودرضا خاوری به ایران طی نزدیک به ده سال دلایل متفاوتی ارائه شده است. headtopics.

ادامه مطلب:
bbcpersian »

وقتی جنتلمن JustinTrudeau خودش چندین پرونده اختلاس خانوادگی داره نباید توقع داشت ک کشورش کانادا خاوری رو تحویل بده حكمش رو در كانادا اجرا كنيد 👻👻👻

اشتری: 2 بار به نزدیکی خاوری رسیدیم اما پلیس کانادا برای بازداشت همراهی نکرد- اخبار پلیس - اخبار اجتماعی تسنیم - Tasnimرئیس پلیس کشور گفت: دو بار تا محل سکونت خاوری رفتیم و حتی به پلیس آنجا گفتیم که محل وی کجاست اما پلیس کانادا وی را بازداشت نکرد، در همین موضوع استرداد مدیرعامل بانک سرمایه، پلیس اینترپل نیز تعجب کرد که ما از کجا می‌دانیم این متهم در کجا زندگی می‌کند. بدزدید برید کانادا، امنیت بر قراره!

زنان تاثیرگذار ایران: پوری سلطانی؛ مادر کتابداری ایران

تحریم سفیر ایران در عراق؛ ایران هم سفیر آمریکا در بغداد را تحریم کرداین افراد به «مشارکت در ارتکاب نقض (...) حقوق بین‌الملل بشردوستانه و حقوق بشر علیه مردم منطقه»، «معاونت در ترور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی» و نیز نقش داشتن در «اعمال تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی ایالات متحده علیه مردم ایرا منم از خنده افتادم زمین یعنی تو این روز تخمی این خبر حالم رو عوض کرد😂😂 خیلی جالبه واقعا من نمیدونم چه فکری میکنن که همچین حرفی میزنن بچه که بودیم از استراتژی آینه آینه برای تقابل و ضربه نهایی به دوستامون استفاده میکردیم

رستوران‌دارهای عصبانی در ایتالیا با پلیس درگیر شدنددرگیری رستوران‌دارهای ایتالیایی با پلیس این کشور به دنبال وضع قوانین و مقررات منع آمد و شد و محدودیت های جدید کرونایی

مرگ شهروند مشهدی با اسپری فلفل و شوکر توسط پلیس

اخراج افسر پلیس آمریکا بعد از کشته شدن سیاه پوست ۱۹ سالهافسر پلیس شهر «وائوکگان» ایالت ایلینویز که با شلیک گلوله یک جوان سیاهپوست غیرمسلح آمریکایی را کشت و نامزد وی را زخمی کرد، اخراج شد. پلیس ج.ا که آن مرد ایرانی را کشت چکارش کردید ؟! مهراد_سپهری کاش انقد حرومزاده نبودید واسه خودتون میگم مهرداد پورن استار نبود کسی برایش خبر توییت کند

حدود ۵ سال پیش نام آقای خاوری از فهرست اعلان قرمز وبسایت عمومی اینترپل حذف شد

به گفته آقای اشتری، "مشکل ما دستگاه قضائی و پلیس آن کشورها است که با ما همکاری نمی‌کنند، پروتکلهایی برای استرداد مجرمان وجود دارد که هر جا پلیس کشوری به اینترپل اعلام کرد فردی مجرم است، باید آن متهم به کشور مدنظر استرداد داده شود."

"در همین موضوع استرداد مدیرعامل بانک سرمایه، پلیس اینترپل نیز تعجب کرد که ما از کجا می‌دانیم این متهم در کجا زندگی می‌کند، محل سکونت درصد بالایی از این متهمان شناسایی شده که حتی پلیس آن کشورها محل سکونت آنها را نمی‌داند. البته برخی مواقع موضوع حالت سیاسی پیدا می‌کند و همکاری مدنظر صورت نمی‌گیرد."

اشاره رئیس پلیس ایران به علیرضا حیدرآبادی‌پور، از متهمان پرونده فساد مالی در بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان است که اخیرا از اسپانیا به ایران برگردانده شد.

برای ناکامی در بازگرداندن محمودرضا خاوری به ایران طی نزدیک به ده سال دلایل متفاوتی ارائه شده است.

بعضی وکلا می‌گویند متهم باید در دادگاه کشور محل سکونت نیز مجرم شناخته شود تا درباره استرداد او تصمیم‌گیری شود. برخی می‌گویند به خطر افتادن جان متهم در صورت بازگشت به کشورش می‌تواند مانع از استرداد شود. برخی نیز معتقدند کانادا شهروندان خود را مسترد نمی‌کند.

اینترپل در مواردی متهمان ایرانی را به ایران بازگردانده است، بجز علیرضا حیدرآبادی‌پور، شهروز سخنوری ملقب به "آلکس" نیز در مالزی دستگیر و اردیبهشت امسال به تهران برگردانده شد. او گرداننده یک شبکه قاچاق دختران ایرانی به دبی و مالزی بود.