بعید است واکسن کرونا تا آخر امسال در اختیار مردم قرار بگیرد

17/06/1399 11:47:00 ق.ظ

بعید است واکسن کرونا تا آخر امسال در اختیار مردم قرار بگیرد رئیس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران گفت: بعید می‌دانم تا پایان امسال واکسن کرونا، چه از مبدا داخلی و چه از مبدا خارجی، در اختیار مردم قرار گیرد و همه مردم بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند.

رئیس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران گفت: بعید می‌دانم تا پایان امسال واکسن کرونا، چه از مبدا داخلی و چه از مبدا خارجی، در اختیار مردم قرار گیرد و همه مردم بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. وی ادامه داد: هر کارخانه‌ای که بخواهد خط تولید واکسن کرونا را برای چند ده میلیون نفر تنظیم کند،...

وی ادامه داد: هر کارخانه‌ای که بخواهد خط تولید واکسن کرونا را برای چند ده میلیون نفر تنظیم کند، قبلش باید نیاز کشور خودش را تامین کرده باشد و احتمالا سفارشاتی از بقیه کشورها داشته است. رئیس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران بیان کرد: همچنین به دلیل تحریم‌ها بعید می‌دانم کشوری در زمینه واکسن کرونا به راحتی با ما همکاری کند. حتی کشورهایی که به ظاهر دوست هستند. البته مسئولان در پی چاره‌اند که امیدواریم به نتیجه برسد.

جزایری افزود: هر کشوری که در دنیا حرفی برای گفتن دارد اقدام به تولید واکسن کرونا کرده است. البته بسیاری کشورها به دلیل فوریت مساله خیلی اصول و پروتکل‌ها را از نظر زمانی رعایت نمی‌کنند. مشروح این گفت‌وگو را در ویدیوی زیر مشاهده کنید.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »

تحولات ایران؛ سازمان ملل: سرکوب معترضان ایرانی می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت باشد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران در روز دوشنبه ۲۰مارس (۲۹ اسفند) را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

کاخ سفید: پرزیدنت ترامپ از اخراج مردم آمریکا از خانه‌های‌شان در طول همه‌گیری کرونا جلوگیری می‌کندصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است.

سازمان جهانی بهداشت امیدی به توزیع واکسن کرونا تا قبل از اواسط ۲۰۲۱ نداردسازمان جهانی بهداشت امیدی به توزیع واکسن کرونا تا قبل از اواسط ۲۰۲۱ ندارد سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که به رغم انتظارات آمریکا برای پخش واکسن کرونا طی چند هفته آینده،انتظار انجام واکسیناسیون گسترده در برابر کرونا را دستکم تا اواسط سال ۲۰۲۱ میلادی ندارد

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان: مردم از به خطر انداختن جان فرزندانشان پرهیز کنند

رئیس قوه مقننه بر اساس قانون اساسی اجازه ندارد از طرف مردم صحبت کندکامبیز نوروزی گفت‌: سه قوه در کشور وجود دارد؛ رئیس‌جمهوری در عین حال که رییس قوه مجریه است، رئیس‌جمهور هم هست و می‌تواند از طرف ملت صحبت کند. اما روسای قوه مقننه و قضاییه بر اساس قانون چنین اجازه‌ای را ندارند.

گل‌محمدی استعفا کرد/ خداحافظی از پرسپولیس بعد از لیگ قهرمانانگل‌محمدی بعد از لیگ قهرمانان از پرسپولیس می‌رود سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد که فردا نامه عدم همکاری‌اش را به مدیران این باشگاه تحویل می‌دهد. گل‌محمدی: *از این همه دروغی که شنیده‌ام، خسته شده‌ام ‌*تمریناتمان به خاطر نبود نفرات، ناقص برگزار شد *ما بازیکنان خوبی مانند ترابی و علیپور را از دست دادیم که دوست داشتیم در کنار ما باشند

چین از هند خواست نیروهایش را از منطقه مرزی مورد مناقشه خارج کند - BBC News فارسیچین از هند درخواست کرده 'فورا' نیروهایش را از منطقه‌ای در امتداد مرز هیمالیا که ادعای مالکیت آن را دارد، خارج کند. وی فنگه، وزیر دفاع چین به همتای هندی خود گفته که این کشور مسئول کامل تنش‌های مرزی جاری بین دو کشور است.