UGent neemt afstand van uitspraken professor Lieven Annemans over vaccinatie van kinderen

UGent neemt afstand van Lieven Annemans over vaccinatie van kinderen #vrtnws

Vrtnws

10-01-22 20:46:00

UGent neemt afstand van Lieven Annemans over vaccinatie van kinderen vrtnws

Verschillende professoren maar ook de decaan en rector van de universiteit nemen afstand van zijn standpunt.

Volgens decaan Piet Hoebeke is het vaccineren van kinderen ook niet enkel voordelig voor de maatschappij, maar ook vooral voor de kinderen zelf. "Wat we nu bijvoorbeeld meer zien dan vroeger bij kinderen is MIS-C, het multisystemische inflammatoir syndroom. Vaak zien we het terugkomen enkele weken nadat het kind besmet is geweest met het coronavirus."

Ook kinderarts Marc Raes benadrukte al eerder dat de vaccins veilig zijn. "Er is een zekere kans, dat weten we uit gegevens bij oudere leeftijdsgroepen, op het doormaken van myocarditis (ontsteking van de hartspier, red.). Dat moeten we niet onder stoelen of banken steken. Maar de kans is kleiner dat je dit krijgt door vaccinatie dan door een coronabesmetting. Dat spreekt dus in het voordeel van vaccinatie."

Lire la suite: VRT NWS »

Et alors? Ouders moeten niet komen klagen later, als ze later geen oma of opa kunnen worden is dat 100% hun eigen fout De ugent is een bastion van door de farmaceutische industrie gesubsidieerde pionnen. Lieve Annemans heeft 100 % gelijk, bedankt Lieven Annemans dat jij recht durft te staan en uitkomen voor je eerlijke mening....want de voorbije 2 jaar is eerlijkheid bij de overeheid,virologen en media ver te zoeken, die is daar zelfs niet als het over corona gaat.

Schaam jullie allemaal! Deze man spreekt tenminste de waarheid. Echt wat voor wereld leven wij. Schande, beste dat jullie erbij bijdragen. Doe jullie job en er zullen andere koppen rollen. Koppen die desinformatie verspreiden en duizenden mensen beroofd gebben van het leven. Denk even na “wat als LievenAnnemans gelijk heeft?” “Wat heb ik als journalist gedaan?”

Ik neem afstand van de VRT en ik ben niet de enigste merk ik. 'Ik distantieer me' lees ik van de rector. Wat is dat distantiëren? Dat het leugens zijn? Kan hij dan zwart op wit aantonen bij elk puntje dat het fake news is? Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Vergeet niet te vermelden dat het onder druk is van de politiek ! propagandamedia

Collega’s distantiëren zich van professor Annemans na ‘misleidende antivax-propaganda’De gezondheidseconoom Lieven Annemans postte op Twitter een tabel met de ‘minimale baten en maximale risico’s’ voor wat betreft het vaccineren van kinderen... Collega's? Die collega's liegen er zelf al 2 jaar op los. En gelijk hebben ze! Verspreiden van zulke onwaarheden (hier omtrent de gezondheid), fake news, zou strafbaar moeten zijn!

Welke rechtsgrond heeft dat gems eigenlijk en op welke basis is de samenstelling ervan wettelijk? zegerdebyser TijlDeBie Ugent (en alle Universiteiten eigenlijk) zouden beter openlijk afstand nemen van de leugenpremier alexanderdecroo openvld. ugent Als men liever politiek correct is dan wetenschappelijk correct, en bijkomend dit gedachtegoed gedragen wordt door een universiteit, is het hoogtepunt van immoraliteit bereikt.

Zoals ratten… snel weg van „ gevaarlijke worden“, anders krijgen ze geen eten van de bass…. Dat is wel een verkeerde titel hè ? En propagandapers vrtnws is er duidelijk blij mee..polarisatie en demonisering werken immers.. verkopen beter dan kritische verslaggeving.. Lafaards daar in UGent 👎🏻👎🏻👎🏻

Bij mijn weten is Annemans de enige die met cijfers aantoont dat de nadelen groter zijn dan de voordelen bij vaccinatie van kinderen. 13.000 kinderen inenten met risico op nevenschade om 1 !!!!! besmet kind uit het ziekenhuis te houden.

DPG Media Privacy GateDenk het niet Alles wat niet past in de vivaldi en marcvanranst indoctrinatie is per definitie slecht……..tuuurlijk da 🙈🤣🤣🤣 corona

🤣😂🤣😂 de regime pers moet weer in actie schieten. Alles doen om het staats narratief te pushen. En de universiteit bewijzen waarom ze geen nut meer hebben. 1-zijdige ideologie/wetenschap alleen nog op de universiteiten, het beginsel van de universiteit is al 20jaar dood. En? Gelukkig heb ik al 2 jaar afstand genomen van jullie gezeik op de televisie!

Lieven: een ❤onder jouw riem. Het 'veilig en effectief' verhaal is al lang onderuit gehaald! Heel logisch toch? Wie slacht er nu vrijwillig de kip met de gouden eieren! Ik ben oprecht blij dat er nog geleerde mensen zijn die vinden dat ook het volk recht heeft op de waarheid! Bedankt LievenAnnemans! 1000 X DANK omdat u het voor ons blijft opnemen.

Wij van de vrt en hun landverraders De man is econoom geen arts. Men zou beter in gesprek gaan met de mensen waar ze zo graag afstand van nemen… alleen zo evolueert de wetenschap en kan er pas echt sprake zijn van voortschrijdend inzicht! Freemahboi

DPG Media Privacy GateWaarom zou een professor desinformatie verspreiden? Neen, hij komt met de waarheid naar buiten. Mag af en toe ook eens gebeuren hè? Well done Lieven 👌 Welk debat?

En wat als professor Annemans nu toch eens gelijk zou hebben? 300 miljoen subsidie talking. Wiens brood men eet wiens woord men spreekt. En we dachten dat we van deze goeroe af waren? Neen dus, hij krijgt weer te veel aandacht met zijn onwetenschappelijke uitspraken. Wanneer de desinformatie duidelijk is zoals bij Van Damme, Van Ranst of zelfs bij onze premier blijft het dan weer heel stil bij VRT Nieuws. Mensen stellen zich daar vragen bij.

De UGent is een linkse woke universiteit en is de naam universiteit niet meer waardig . In een echte universiteit worden verschillende gedachten , meningen omarmd om duur studie en discussie te komen tot oplossingen voor de gehele maatschappij. Nee decaan de aarde is niet plat Smijt die junkie voorgoed buiten. Dat hij achter de vuilniskar gaat lopen voor de rest van zijn leven.

Andermans heeft 100% gelijk. De universiteit van Gent komt niet meer geloofwaardig over als universiteit. Ze kunnen belangenvereniging niet meer scheiden van de wetenschap. Alsof dat een verschil maakt voor UGent . Kwasj allemaal . Mens mag toch nog een mening hebben zeker Als een wesp gestoken reageert men massaal op de bijdrage van LievenAnnemans ! Moesten jullie bij iedereen zo ijverig zijn, zouden jullie wat geloofwaardig kunnen zijn! Nu is het een leugenpaleis van overheidspropaganda geworden

Die studie waar die 'professor' naar verwijst, is niet alleen niet relevant meer voor Delta en Omicron; het is ook nog eens allesbehalve bevestigend. Niets wijst erop dat gezonde kinderen meer baat hebben bij een vaccin. Schrijnend.

Oproep | Welke vragen heeft u over de vaccinatie van uw kind?Vijf- tot elfjarigen worden momenteel opgeroepen om zich te laten vaccineren. We horen graag met welke vragen u als ouder hierover zit en gaan op zoek naar... 1. Vraag: wegen de voordelen op tegen de bijwerkingen als je weet dat kinderen er amper ziek van zijn ? Mijn antwoord: NEE ! Integendeel … het is een schande dat men die kinderen wil vaccineren en het hoge showgehalte in de centra is beschamend … Zeker bekijken als ouder👇 KENJI WILT WETEN OF GE MOTTIGER ZIJT VAN UW PRIK ALS GE REGELMATIG JOINTS ROOKT

En doet gretig mee met karaktermoord van personen die voor corona heel bekwaam en gerenomeerd, en zelfs prijzen wonnen, maar nu in een diepe kerker worden verbannen! Ik vergeet nooit, nooit een partij, persoon die meedoen aan deze publieke schandpaal vn waarheidszoekers Oei die zal wel ontslagen worden, uiterst linkse UGent en rector zonder ruggengraat rvdwalle, mat van uiterst links dulden geen andersdenkenden.

En maar cancelen Mathias Desmet is toch ook UGent, enige universiteit die zich beetje kritisch kan en mag opstellen. Ben benieuwd hoelang ze er nog mogen werken. Iedereen is zo zeker van zijn stuk. het is maar te hopen dat het geen kwaad kan. Er zijn zoveel berichten over vaccinatieschade maar daar zwijgt men over in de media. Neen enkel maar benadrukken dat anti vaxxers verkeerd zijn … zal niet helpen om mensen te overtuigen

Het is beter dat we Lieven Annemans geloven, hij wil kinderen beschermen, dan fantast van Ranst die tegen zijn eigen zoon staat te liegen. Respect voor dhr. Annemans die hierover het debat wil aangaan. Waarop wacht de VRT ? Ik heb allang afstand genomen van dienen Ugent, zit vol huichelaars en pinokkio's.

Never trust a man with a ponytail Afscheid nemen lijkt gepaster dan “afstand”. Een gevaar voor de Volksgezondheid...

Ook de prijs van houtpellets neemt toe: 'We zitten met een heel aparte situatie'Ook de prijs van houtpellets neemt toe: 'We zitten met een heel aparte situatie' vrtnws Was nochtans heel voorspelbaar. Met dank aan de media. Heel aparte situatie.. Groen aan het roer.

Jullie zijn weer desinformatie aan het verspreiden🤡 Ik heb al lang afstand genomen van de UGent. Wie gelooft er eigenlijk nog in de objectiviteit van de zender Vrtnws? Telefoontje van een minster gekregen waarschijnlijk.

OVERZICHT. Dit zijn de vaccinatie- en boosterregels per land: van kortere quarantaine tot boete van 3.600 euroDrie prikken, vier prikken, een boosterverplichting of een vrijstelling voor geboosterden. Ieder land houdt er zijn eigen regels en ideeën op na. Zelfs bin... Boost them up folks 🤣 Covid dictatuur loopt goed maar werkt voor geen meter.

14:42 Volgens decaan Piet Hoebeke is het vaccineren van kinderen ook niet enkel voordelig voor de maatschappij, maar ook vooral voor de kinderen zelf. "Wat we nu bijvoorbeeld meer zien dan vroeger bij kinderen is MIS-C, het multisystemische inflammatoir syndroom. Vaak zien we het terugkomen enkele weken nadat het kind besmet is geweest met het coronavirus." Ook kinderarts Marc Raes benadrukte al eerder dat de vaccins veilig zijn. "Er is een zekere kans, dat weten we uit gegevens bij oudere leeftijdsgroepen, op het doormaken van myocarditis (ontsteking van de hartspier, red.). Dat moeten we niet onder stoelen of banken steken. Maar de kans is kleiner dat je dit krijgt door vaccinatie dan door een coronabesmetting. Dat spreekt dus in het voordeel van vaccinatie." Meer informatie over het vaccineren van kinderen tegen COVID-19 vind je terug in dit artikel . Annemans begrijpt dat de decaan en de rector zich distantiëren wanneer zij overspoeld worden met reacties. Maar hij blijft vanuit zijn expertise in de farmaco-epidemiologie achter zijn uitspraken staan over het vaccineren van kinderen. Hij laat ook weten dat hij absoluut niet tegen vaccinatie is in het algemeen en benadrukt dat vooral ouderen en mensen met een verzwakt immuunsysteem erbij gebaat zijn. Ook op Twitter brengt hij die nuance: Meer weten over