Zoon van viroloog Herman Goossens onverwacht overleden

Zoon van viroloog Herman Goossens onverwacht overleden

10-01-22 20:40:00

Zoon van viroloog Herman Goossens onverwacht overleden

De oudste zoon van professor Herman Goossens is onverwacht overleden. Dat meldt de viroloog van de Universiteit Antwerpen zelf op Twitter.

Vandaag om 18:27“Op 1 januari is mijn oudste zoon onverwachts overleden”, schrijft Goossens op Twitter. “Het verdriet en de pijn zijn onbeschrijfelijk. Hij was een lieve zorgzame man en papa van drie kinderen. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken. Dank jullie voor jullie begrip.”

Het is niet duidelijk waaraan de zoon van Goossens overleed.Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

Mijn medeleven met Uw verlies, sterkte. Veel sterkte in deze moeilijke dagen. Een kind verliezen is onvoorstelbaar, vooral de vraag *Waarom?*...condoléances aan heel de familie en bekenden. Innige deelneming en heel veel sterkte voor jullie! Heel veel sterkte gewenst in deze zware tijd misschien volledig gebousterd op aanraden van papa

DPG Media Privacy GateVeel sterkte Sterkte in deze moeilijke tijden en ongeloofelijk zwaar verlies 🙏

'Full house'-acteur en komiek Bob Saget (65) onverwachts overleden'Full house'-acteur en komiek Bob Saget (65) onverwachts overleden vrtnws Onverwacht, spontaan, natuurlijk…

Veel reacties op onverwacht overlijden van Bob Saget (65): “Ik weet niet wat ik kan zeggen...”Het onverwachte overlijden van acteur en comedian Bob Saget (65) lokt veel reacties uit bij collega’s in en buiten de tv-wereld. “Bob was een van de beste ...

Sinéad O’Connor verliest zoon van zeventienShane O’Connor (17) was al enkele dagen vermist voor hij door de politie dood werd teruggevonden.

Mede-oprichter muziekfestival Woodstock en manager Soulsister overledenMichael Lang, een van de organisatoren van het Woodstock-festival in 1969, is zaterdag op 77-jarige leeftijd overleden. Dat melden diverse media, waaronder... András Pándy?

Marilyn Bergman (93), schrijfster van met Oscar bekroonde lied 'The way we were', is overledenBergman schreef songteksten met haar man Alan. Ze wonnen met hun romantische ballades drie Oscars en verschillende andere prijzen; Corona?

jvh Vandaag om 18:27 “Op 1 januari is mijn oudste zoon onverwachts overleden”, schrijft Goossens op Twitter. “Het verdriet en de pijn zijn onbeschrijfelijk. Hij was een lieve zorgzame man en papa van drie kinderen. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken. Dank jullie voor jullie begrip.” Het is niet duidelijk waaraan de zoon van Goossens overleed. Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.