DPG Media Privacy Gate

10-01-22 16:06:00

Lieven Annemans verspreidt desinformatie over vaccinatie bij jonge kinderen: “Doet de waarheid geweld aan en bemoeilijkt het debat”

Lire la suite: VTM NIEUWS »

Desinformatie ligt vooral bij VRT, VTM, HLN EN al die andere brol bladen en zenders. Kijk. Daar heb je de overheidspers weer. Waarin verschilt België op dat vlak nog van Rusland of China? Schop zo een spast op straat Ah, komt er een debat? Dat wordt tijd! Er zijn wel meer wetenschappers die er van overtuigd zijn dat deze vaccins verschillende gevaren met zich meebrengen. Getuige de tweestrijd tussen verschillende universiteiten in België.

Hier het volledige interview, oordeel zelf: laat hem een debat voeren. De experts hebben niet altijd 100 % gelijk en de waarheid moet gezegd worden. VTM, de spreekbuis van het enige narratief. De niet werkende gifspuitjes. De sponsors zullen tevreden zijn. Toch opmerkelijk dat alle MSM vandaag gecoördineerd en in canon LievenAnnemans trachten te discrediteren. coronamaatregelen laatonzekinderengerust

DPG Media Privacy GateStrength for you. 😞😞

En welke misinformatie verspreid hij eigenlijk? Totaal onduidelijk in het artikel buiten dat 'van ranst fluit hem terug'. En dat van die myocarditis kan je bijna overal terugvinden als bewezen... VTM is de spreekbuis van het REGIME, de virus-en klimaat dictatuur.Brengt enkel PROPAGANDA,doet de waarheid, zwaar geweld aan en staat niet open voor een uitgebreid wetenschappelijk debat🤪

Schaamte voorbij, media rot op. Die man heeft gelijk, jullie moesten zich schamen! En wat met het gesprekje tussen Danny en Alexander? Dat was pas 🤥🤥🤥🤥🤥 Hier een gans gesprek met de man. Lijkt mij veel geloofwaardiger dan die voorgekauwde interviews in het nieuws. Ik distantieer mij van elke dogmatische kijk . Er is geen openheid . Mensen die iets willen meedelen worden georganiseerd monddood gemaakt. Er worden weer heilige huisjes opgericht die druipen van hypocrisie en zucht naar macht en eigenbelang . Oneerlijk , hemeltergend!

En van ranst verspreidt al 2 jaar informatie die achteraf meestal niet correct is... Lieven zegt gewoon de naakte waarheid. Maar daar zijn msm gewoonweg tégen. Zonder enig tegenargument trouwens.

DPG Media Privacy Gate

alexanderdecroo doet dit over het CST en die als premier... beter ontslaan hij doet de waarheid geweld aan en bemoeilijkt zijn job... is dus ook al een deskundige. Zie de leeftijden. VTM NIEUWS verspreid desinformatie. Doet de waarheid geweld aan en bemoeilijkt het debat. Artsen van over de hele wereld zeggen dat de vaccins schadelijk zijn ivm mRna, die het immuunsysteem afbreken en de kans op myocarditis groot is. Dit moet je niet bij kinderen inspuiten.

Een professor die fake news verspreidt. Snel schorsen aub. Gelukkig was hier in NL eindelijk vaccinoloog Theo Schetters op tv die zei: Niet doen! Als P. Vandamme het zegt kunnen we gerust zijn. Wie moet je nog geloven? Is laster en eerroof niet strafbaar ? Onderzoek liever eens de leugens van onze premier en de experten of mag dat niet van jullie broodheer !!! Ooit betalen jullie hier een prijs voor net als die politici en “experten” die jullie laten opdraven !!!

Ik na 3 prikken ben al zelf expert . Ik neem nu af en toe aspirine als ik hartkloppingen heb en 6u later beter. Een 4 de wil ik niet meer en cst is levensgevaarlijk en wettelijk kan je iedereen besmetten en zelf ziek zijn.1,2,3 enz prik wil zeggen dat die niet werken . Het vaccineren van kinderen met een experimenteel vaccin is een misdaad tegen de menselijkheid en ik hoop dat de criminele media ook verantwoordelijk worden gehouden voor medeplichtigheid aan deze misdaad.

DPG Media Privacy GateFantastisch! Wat een prachtig land met super religie! Hangen ze nu de vlag uit dan? 3 jaar ....🧐

Het is desinformatie als het van een buitenstaander van de overheid en ZIJN wetenschappers komt! Debat? Twijfel bij nut v💉 voor kinderen MOET altijd serieus genomen worden, en niet naar de vuilbak gekieperd omdat een gecensureerde prof dit probeert aan te kaarten! Ik geloof hem! Mayo clinic (1 van de meest gerespecteerde klinieken wereldwijd spreekt over 54/miljoen myocarditis for 12-17). Is dat zo verwaarloosbaar?

Debat bemoeilijkt het 'debat', tot dat niveau is de regime-pers ondertussen gezakt. Met 'debat' bedoelen ze dan de oekazes van de regering en het beperkte groepje 'experten' eromheen. 'bemoeilijkt het debat' schrijven jullie. WELK DEBAT? Er ís helemaal geen debat omdat jullie leugenpers en gekochtepolitici dat helemaal niet toelaten! Bende corrupte regimepers

alexanderdecroo doet dat ook. Wat deden jullie dan gewoon alles delen op internet alsof het de waarheid was! Klopt volledig. Virussen zijn nog namelijk nog nooit geïsoleerd, laat staan dat ze ziekteverwekkers zijn of besmettelijk Nooit gehoord van de Rosenau experimenten? Danku Lieven Annemans. Als myocarditis vastgesteld wordt, is de levensverwachting nog 5jaar. Bovendien (milde) myocarditis bestaat niet. Maar natuurlijk, zoals zo vaak, mensen die het wetenschappelijk debat proberen te voeren, worden monddood gemaakt. Shame on you leugenpers.

Wat is de waarheid ? men wil de kinderen prikken om zo de wet te kunnen omzeilen om dan de vaccinatie verplicht te kunnen maken. Als het voor kinderen ok is, kan men dit verplichten voor volwassenen. Duivels is het wat onze overheid aan het doen is. VTM NIEUWS en HLN werken graag mee aan deze misdaad!! Hoeveel schuift dat? Kindervaccinazis WEF NWO 666getalvanhetbeest

VTM nieuws verspreidt DIKKE, DIKKE LEUGENS. Maar ja, hadden we iets anders kunnen verwachten van dit huis van RIOOLJOURNALISTIEK😉

DPG Media Privacy Gate*Ye...

Zie wat SchoofsLiliane hierover zegt. Alle respect voor dhr. Annemans ! Beetje jammer dat dhr Van Ranst zich in zijn tweets meer profileert als moraalridder en slippendrager van de regering dan als wetenschapper. VTM organiseer een ernstig debat met dhr. Annemans of experten met een andere mening en dhr. Van Ranst

En wie bepaalt wat desinformatie is over zoiets belangrijk? De media? Een paar overheid-mediaexperten' zonder wetenschappelijke onderbouwing? Alle andere geluiden worden als desinformatie afgedaan, zonder debat. Dit krijgt serieuze gevolgen als Lieven Annemans gelijk heeft. Go lieven eindelijk iemand die de dierenarts lik op stuk geeft

U liet gisteren de premier tien minuten lang desinformatie verspreiden, zonder ook maar een kritische vraag. Ga u heel diep schamen. Het wordt echt een regimepers bij VTM EN HLN alexanderdecroo verspreidt desinformatie over de besmettelijkheid van gevaccineerd tov niet-gevaccineerd. Zetten jullie dat ook even recht in een artikel? De premier bemoeilijkt het debat én polariseert de samenleving.

Sinds wanneer is een andere mening desinformatie? Is er nog maar 1 mening die geldt voor iedereen? Zijn andere meningen verboden? mainstream media fakenews nepnieuws VTM, wat zijn jullie propaganda-spuiten!!

DPG Media Privacy GateDe Russen zijn woke. Tja Blinken ... een 'Anthonieke', zit ook maar op zijn stoeltje dankzij papa, sprak hem 15 jaar geleden eens; 'geen groot talent' Over de reden en nut van deze tussenkomst kan je discussieren. Maar US is de laatste die iets mag zeggen over blijven plakken. Ze blijven zelf gemiddeld zo'n 10 jaar of zo plakken 'na tussenkomst', zelden 'op vraag van'...

Dit?👇 Ik hoop dat genoeg ouders beginnen nadenken nu. Deze 'vaccins' zijn niet onschuldig. Ai toch wie fluistert jullie dit in… De rekening zal gepresenteerd worden. Het beste voor iedereen is Van Zwanst en zijn bende MISDADIGERS naar de guillotine leiden .. 🤮 Het is geen desinformatie! Vaccinatie schade word nooit vermeld in de pers , er sterven mensen na de prik , hersenbloedingen na die prik ! Myocarditis na die prikken ! Waarom word de waarheid verzwegen?

Dan zit hij op dezelfde golflengte als Pierre Vandamme en consoorten, euhm dan kies ik toch voor Lieven Annemans. Toch bedankt HLN. Wie maakte u er overigens op attent, Marc Van Ranst? Van Ranst haha, die doet zelf niks anders dan liegen. Van desinformatie weten jullie alles he ! Knippen en plakken tot als men zegt wat jullie willen horen, hebben gisteren uw collega's op de betoging in Brussel geholpen met hun fake news. leugenpers fakenews knippenenplakken demediaishetvirus

New LUL is born.

DPG Media Privacy Gate

Geloof Annemans net meer omdat dergelijke artikels over hem worden gebracht in de regimepers alexanderdecroo verspreid ook leugens maar dat mogen jullie niet zeggen Hebben jullie onderzocht of het om desinformatie gaat? Luister toch eens wat minder naar Von Ranzig en lees of onderzoek zelf eens iets ipv gewoon neer te pennen wat die man steeds beweert.

Weet u wat desinformatie is : de verenigde kwakzalvers met verborgen agenda's die bij hoog en laag beweren dat het vaccin 'veilig' is voor het immuunsysteem van jonge kinderen. Terwijl de vaccinfabrikant zelf maar binnen vijf jaar uitsluitsel kan geven. Dat is desinformatie. Als er eentje desinformatie verspreidt is het De Croo wel gisteren in het tv nieuws. Maar de 'journalist' zweeg als vermoord. Ik denk dat Annemans ongeveer de enige is zonder verborgen agenda.

En daarom dus En gaat HLN oordelen wat informatie is of desinformatie? De reactie van de premier gisteren in het VTM nieuws, ja dát was desinformatie. Waar bleven de kritische vragen daar? En waarom zeggen jullie dat? Omdat het opperhoofd deze tweet stuurt Het lijkt me nochtans duidelijk:

Hetzelfde geldt voor alexanderdecroo “Bewust desinformatie (leugens) verspreiden die mensenlevens in gevaar kunnen brengen” Zou dit niet strafbaar kunnen zijn ....? Was ik maar jurist! what about alexanderdecroo FVDB AnneliesVl Een brug te ver .... Welk debat? Neen, hij komt met de waarheid naar buiten. Mag af en toe ook eens gebeuren hè? Well done Lieven 👌

Waarom zou een professor desinformatie verspreiden?