Oekraïne arresteert 'Russische spion' voor plannen van aanslag

Oekraïne arresteert 'Russische spion' voor plannen van aanslag #vrtnws

Vrtnws

10-01-22 20:46:00

Oekraïne arresteert 'Russische spion' voor plannen van aanslag vrtnws

De man werd opgepakt net toen hij iemand aan het rekruteren was om aanvallen te plegen, volgens de Oekraïense veiligheidsdienst.

De veiligheidsdienst meldde verder dat de belangrijkste taak van de arrestant was om "chaos te creëren in de politieke situatie" in Odessa en omgeving door “sabotage” en “terroristische acties”.De agent van de Russische militaire inlichtingendienst zou ook afgelopen december een militair voertuig van het Oekraïense leger in Odessa in brand hebben gestoken.

VS en Rusland praten over dreigend conflictHet nieuws kwam naar buiten op het moment dat de VS en Rusland in Genève praten over Oekraïne. Westerse landen maken zich grote zorgen over Russische troepenopbouw langs de grens met Oekraïne en vrezen voor een mogelijke aanval.

Lire la suite: VRT NWS »

VS hebben strafmaatregelen klaar voor Rusland bij invasie van OekraïneDe Verenigde Staten en hun bondgenoten werken al aan een zwaar pakket sancties om Rusland te straffen bij een invasie van Oekraïne. Het gaat om financiële, technologische en militaire strafmaatregelen. Die kunnen bij militaire escalatie al binnen enkele uren worden opgelegd, bericht The New York Times Poetin is heel agressief bezig met de 'bufferstaten' overal rondom Rusland terug bij de Sovjet-Unie in te palmen! Kan hun militair apparaat dat allemaal aan? Of is het bluf? Gorbatsjov zag dat destijds niet meer zitten... Putin zal wel sidderen van angst nu...

DPG Media Privacy GateJe ziet toch duidelijk op photo hoe Putin uitziet van niet kunnen slapen van schrik een gepensioneerde die een man bedreigd die alles terwereld bezit goud petrol gas diamant enz verschiet toch echt van een gepensioneerde die nog niet weet wat hij spreek die niet meer goed bij is Even stokebrand als Trump. Alleen deed Trump het meer binnenlands en doet Biden het tegenover een groot land, wat echt tot internationale onrust kan leiden Maakt putin zich vast heel erg druk om.

President Kazachstan na week protest: 'Staatsgreep afgewend met hulp van Russische militairen'Volgens president Tokajev hebben gewapende militanten het protest van vorige week misbruikt om te proberen de regering omver te werpen. En met dat soort leiders gaat onze federale Minister van Energie zaakjes doen? Uiteindelijk zijn zij allen schatplichtig aan Vladimir Vladimirowitsj P. Uit Moskou. De groene democratische zieltjes krijgen krasjes. Ja hoor, en nu zitten ze in je kot... Zo hard liegen tot ze het zelf geloven , daar zijn dictators echt goed in!

Philippe Clement debuteert met doelpuntloos gelijkspel bij AS MonacoPhilippe Clement heeft zijn eerste competitiewedstrijd in loondienst van AS Monaco niet met een overwinning kunnen opluisteren. In en tegen Nantes bleef het zondag 0-0.

DPG Media Privacy Gate

Eten we binnenkort gember uit Kruishoutem?Het Provinciaal Proefcentrum voor de Groenteteelt had een eerste geslaagde proefoogst van gember in Kruishoutem Wij gebruiken al enkele jaren gember die lokaal geteelt wordt... Ik zie de nieuwswaarde van dit artikel dus niet echt 🤷‍♂️ Ik eet dat niet vroeger niet en nu ook niet. Dat zal dan Hember zijn?

17:52 De veiligheidsdienst meldde verder dat de belangrijkste taak van de arrestant was om "chaos te creëren in de politieke situatie" in Odessa en omgeving door “sabotage” en “terroristische acties”. De agent van de Russische militaire inlichtingendienst zou ook afgelopen december een militair voertuig van het Oekraïense leger in Odessa in brand hebben gestoken. VS en Rusland praten over dreigend conflict Het nieuws kwam naar buiten op het moment dat de VS en Rusland in Genève praten over Oekraïne. Westerse landen maken zich grote zorgen over Russische troepenopbouw langs de grens met Oekraïne en vrezen voor een mogelijke aanval. Moskou zegt daar geen plannen voor te hebben, maar wil wel dat de NAVO Oekraïne uitsluit van een eventueel lidmaatschap van de militaire alliantie. Beelden van Oekraïense veiligheidsdienst.