Collega’s distantiëren zich van professor Annemans na ‘misleidende antivax-propaganda’

Collega’s distantiëren zich van Lieven Annemans nadat hij misleidende informatie verspreidt

Corona: Virus En Covid-19, Ugent

10-01-22 20:53:00

Collega’s distantiëren zich van Lieven Annemans nadat hij misleidende informatie verspreidt

De gezondheidseconoom Lieven Annemans postte op Twitter een tabel met de ‘minimale baten en maximale risico’s’ voor wat betreft het vaccineren van kinderen...

Foto: Fred DebrockDe gezondheidseconoom Lieven Annemans postte op Twitter een tabel met de ‘minimale baten en maximale risico’s’ voor wat betreft het vaccineren van kinderen. ‘Je verspreidt als academicus misleidende antivax-propaganda’, reageert viroloog Marc Van Ranst.

Lieven Annemans, als gezondheidseconoom verbonden aan de Universiteit Gent, postte vandaag op Twitter een flyer opgemaakt door Factor V. Dat platform wil ‘een actieve bijdrage leveren aan het ondersteunen van mensen in de ontwikkeling van hun bewustzijn naar vrijheid, verantwoordelijkheid en verbinding als fundament van de samenleving’. Op de flyer wordt opgelijst dat de ‘baten minimaal’ zijn bij het vaccineren van 5- tot 11-jarigen en de ‘risico’s maximaal’. De flyer is mee ondertekend door organisaties die ook de coronabetogingen in Brussel organiseerden, namelijk The Human Side, vzw Legal Hearts en Vrijheid (van Michael Verstraeten, ex-viruswaanzin).

Lire la suite: De Standaard »

Ze zouden beter met hem en vele andere in gesprek gaan, de enige manier waarop wetenschap stappen vooruit zet en dynamisch is, is door verschillende theses aan elkaar af te toetsen ! Nu is wetenschap statisch en kan er van echt voortschrijden inzicht niet echt sprake zijn. En wie distantieerde zich van De Croo toen die fake news en onwetenschappelijke informatie verspreidde?

Welke collega's? De lakeien van VIVALDI? 😮 De tijd zal uitwijzen wie misleidend was, alleen zullen de kranten dan ook zoveel boter op het hoofd hebben dat de waarheid enkel nog in een doofpotje past. Hier het volledige interview, oordeel zelf: Mayo Clinic, 1 van de meest gerespecteerde klinieken ter wereld, heeft het over 54 myocarditis per miljoen in de groep 11-17. Respect voor Annemans oproep voorzichtigheid bij kinderen - UK beslist enkel kinderen met onderliggende problemen in groep 5-11

Toch opmerkelijk dat alle MSM vandaag gecoördineerd en in canon LievenAnnemans trachten te discrediteren. coronamaatregelen laatonzekinderengerust Is iemand beschuldigen van verspreiding van misleidende informatie zonder enige wetenschappelijke argumentatie niet misleidend? LievenAnnemans op 31/3/20: 'Bij niets doen zal de Pandemie in België 5000 levens eisen(..) de kosten en neveneffecten van de maatregelen rechtvaardigen dus al die ingrepen niet.' Uit 'De Geluksprofessor':

Ik zou 'misleidende informatie' maar tussen aanhalingstekens zetten zoals in het artikel of zijn jullie in staat om dit te beoordelen? Niks misleidend gewoon de feiten...

Omikron gedraagt zich anders bij kinderen: artsen zien veel meer gevallen van valse kroepDe omikronvariant gedraagt zich ook bij kleine kinderen anders dan de vorige coronavarianten. Amerikaanse artsen zien meer gevallen van valse kroep na een ... Meestal is valse kroep onschuldig, maar een aanval is een zeer beangstigende ervaring. Door het virus of de bacterie zwellen de bovenste ademhalingswegen op. Daardoor kan het slachtoffer moeite met ademen krijgen. Geneest bijna altijd vanzelf.

Dat is geen misleidende informatie. Hij zegt waar het in werkelijkheid op staat! Het is NIET ethisch om jonge kinderen met een gezond immuunsysteem in te spuiten met een product waardoor ze verhoogde kans op myocarditis hebben. Welke ouder laat dit toe... Met dank prof. Annemans. wie bepaalt wat de waarheid is ? niet jullie noch de overheid, mensen zijn zelf in staat om hun eigen conclusies te trekken,wat moet het tering zeer doen bij jullie als een man anders spreekt dan de overheid en de voorgekauwde brainwashing van van ranst, geef mij lieven dan maar!

Ah zo, Van Ranst denkt er wat van. 🙄 Tijd voor debat. Deze man verdient een standbeeld maar het is in de mode om mensen die er een andere idee op nahouden de mond te snoeren .Hebben jullie zich al eens afgevraagd waarom ze steeds dezelfde veearts en een viroloog hypen op TV ? De media spelen een spelletje Fake media .

u spelde hyena’s verkeerd collegasvanmijnkl Misleidende informatie voor wie? Die kerel is gevaarlijk gek. In beschaafde landen had die al lang opgesloten gezeten. Waheitemgezeimisschin?

Grootste producent ter wereld ziet condoomgebruik tijdens pandemie met 40 procent dalenGrootste producent ter wereld ziet condoomgebruik tijdens pandemie met 40 procent dalen vrtnws logisch nu waren ze allemaal verplicht om binnen thuis bij het vrouwken te blijven. scheef poepen ging nu veel moeilijker. We werden al voldoende genaaid door de overheid. Vandaar de babyboom.

Hoezo misleidend? rvdwalle ugent Als jullie echt belang zouden hechten aan wetenschap zou je een wetenschappelijk debat organiseren over de risico/baten analyse die LievenAnnemans onder de aandacht heeft gebracht. Maar dit? Gewoon laf! Goed zo! Maar wie neemt die man nog serieus als je ziet welke nitwits allemaal tot zijn medeondertekenaars behoren? Hij is vooral een bewijs dat intelligentie en kennis twee verschillende zaken zijn. Hij mag zwaaien met titels zoveel hij wil.

rvdwalle Als je echt belang zou hechten aan wetenschap zou je een wetenschappelijk debat organiseren over de risico/baten analyse die LievenAnnemans onder de aandacht heeft gebracht. Maar dit? Gewoon laf! 👆 Verspreiden van zulke onwaarheden (hier omtrent de gezondheid), fake news, zou strafbaar moeten zijn!

Hij is er recht op... sukkelgazet... tijd dat jullie jullie job eens doen... En gelijk hebben ze! Collega's? Die collega's liegen er zelf al 2 jaar op los.

DPG Media Privacy Gate

Biograaf René van Stipriaan: 'Willem van Oranje was een meester in de propaganda'Zonder Willem van Oranje (1533-1584) geen Nederland, weet iedereen. Maar het overgrote deel van zijn leven was de man wel actief in Vlaanderen, want in Brussel lag het bestuurlijke en in Antwerpen het commerciële hart van de Nederlanden. Hij voelt dan ook als een stuk van ons. Erg spijtig dat hij het de Provinciën niet allemaal tot de Staatsen heeft kunnen maken. Liekevdeinsen *Brabant Brabant.

Birger Verstraete (Antwerp) is papa van tweelingBirger Verstraete (27) heeft de winterstage van Antwerp FC aan zich voorbij laten gaan, want de bevalling van zijn vriendin Zoé wilde hij vanzelfsprekend n...

Mobilisation des anti-pass et antivax en très net rebond en FranceLes manifestations des anti-pass sanitaire et opposants au vaccin contre le Covid-19 ont connu un très net rebond en France, avec 105.200 participants, soit quatre fois plus que lors de la précédente mobilisation du 18 décembre, selon les autorités. Pourquoi anti-vax et si ces gens étaient pour la plus grande majorité juste opposé au pass et déterminé à défendre une certaine idée de la liberté, de plus quand on voit les images de Paris il est clair qu’ils sont bien plus nombreux que les chiffres que vous avancez 60% des français approuvent les propos d’EM