Taylor (28) krijgt lelijke blikken op trouw vanwege outfitkeuze: “Ik schaamde me zo”

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 7 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 6%
  • Publisher: 50%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Taylor Fogarty (28) kon wel door de grond zakken toen ze op een trouw van een kennis verscheen. De make-up-artieste uit Florida had namelijk dezelfde jurk aan als de bruidsmeisjes, wat haar heel wat lelijke blikken opleverde. “Ik probeerde tegen zo veel mogelijk mensen te zeggen dat het om een vergissing ging”, zegt ze.

Taylor Fogarty kon wel door de grond zakken toen ze op een trouw van een kennis verscheen. De make-up-artieste uit Florida had namelijk dezelfde jurk aan als de bruidsmeisjes, wat haar heel wat lelijke blikken opleverde. “Ik probeerde tegen zo veel mogelijk mensen te zeggen dat het om een vergissing ging”, zegt ze. “Ik schaamde me zo, ik voelde me totaal niet op mijn gemak en wilde naar huis”. Fogarty heeft haar lesje wel geleerd, zegt ze nog op TikTok.

Ook man-in-vorm Jasper Stuyven moet kruis maken over ‘zijn’ koersen: “Drie dagen voor de Ronde, dat is desastreus”

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 25. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Britse wetenschapper gaat duizend jaar oude Ieperse hersenen onderzoeken: “Als ik geratel hoor, ben ik geschokZorgen duizend jaar oude hersenen die archeologen opgroeven op een kerkhof in Ieper straks mee voor een doorbraak naar de behandeling van hersenziekten? Het is alleszins een van de doelen van de studie naar 1.300 hersenen die onverklaarbaar bewaard bleven.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Grootvader van vermiste Emile (2) verhoord door Frans gerecht: “Ik schopte en soms sloeg ik”De grootvader van Emile, de tweejarige jongen die vorige zomer spoorloos verdween, is in het verleden verhoord in het kader van een onderzoek naar geweldplegingen tegen minderjarigen. Volgens Franse media is er echter geen band tussen het verleden van de man en de verdwijning van zijn kleinzoon.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Melissa Depraetere: “Toen ik fractieleider werd, kreeg ik de raad om verstaanbaar te zijn”Wie slipt in de Wetstraat of in de geruchtenmolen belandt, verzeilt vroeg of laat in deze rubriek.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Kamal Kharmach: ‘Ik heb economie gestudeerd om te begrijpen waarom ik arm was’Andermans zaken groeide uit tot een kijk­cijferhit, en daar had de warmte, doortastendheid én economische kennis van Kamal Kharmach veel mee te maken. “Dat hun zaak hun kindje is, maakt zelfstandigen soms irrationeel.”
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Hoe meer ik Z-land veracht, hoe meer ik van Rusland houdIn Russische bioscopen loopt momenteel een film die een ultrakritische kopstoot aan Z-land is, schrijft Johan de Boose. Geen enkel ander land dan Rusland kan op zo’n manier paradoxaal zijn.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »