Hoe meer ik Z-land veracht, hoe meer ik van Rusland houd

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 26 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 14%
  • Publisher: 59%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

In Russische bioscopen loopt momenteel een film die een ultrakritische kopstoot aan Z-land is, schrijft Johan de Boose. Geen enkel ander land dan Rusland kan op zo’n manier paradoxaal zijn.

De Duitse acteur August Diehl in de Russische film De meester en Margarita. Hoe die de Russische censuur is gepasseerd, mag Vladimir weten. — © rr

Gisteren om 19:29Vandaag om 03:00David Van Reybrouck schrijft een brief aan de vrouw van Permeke: “Hoe was dat om naast zulk een trekschuit te leven?”Vandaag om 03:00Het uitzicht van illustrator Pieter Gaudesaboos: “Zoals in een vogelkijkhut kan ik de mensen goed observeren, maar zij zien mij niet”Na reactie VRT-ceo groeit verontwaardiging over geschrapte docu alleen maar meer: “VRT snoert vrouwen de mond als het over Bart De Pauw gaat”Vandaag om 03:00Vandaag om 03:00Sofie Lemaire trekt lessen...

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 13. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Hoe Rusland met valse beloftes straatarme Indiërs als soldaat inlijft“Azad huilde non-stop, hij wou alleen maar naar huis.” Het Russische leger zet zeker honderd arme Indiërs tegen hun zin in aan het front in Oekraïne. Ze zijn onder valse beloften gelokt, maar Delhi reageert apathisch.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Russische admiraal ontslagen na zware verliezen op Zwarte Zee: “Dit doet Rusland pijn”Oekraïne bracht alleen al in het afgelopen half jaar 15 Russische oorlogsschepen tot zinken. Het land zonder noemenswaardige marine herovert zo langzaam de Zwarte Zee. Een blamage voor Rusland die volgens verschillende bronnen nu de kop kost van admiraal Nikolai Yevmenov.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Russische admiraal ontslagen na zware verliezen op Zwarte Zee: “Dit doet Rusland pijn”Oekraïne bracht alleen al in het afgelopen half jaar vijftien Russische oorlogsschepen tot zinken. Het land zonder noemenswaardige marine herovert zo langzaam de Zwarte Zee. Een blamage voor Rusland die volgens verschillende bronnen nu de kop kost van admiraal Nikolai Yevmenov.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Ze gaan steeds gesofisticeerder te werk: hoe Rusland Oekraïne wil verslaan met informatieoorlogRusland gaat steeds gesofisticeerder tewerk in zijn informatieoorlog tegen Oekraïne. Fake news krijgt een nieuwe dimensie met nep-journalisten en onbestaande wetenschappers. Verzonnen verhalen die nooit een einde krijgen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Hoe banneling Rusland met de Friendship Games een open oorlog voert tegen het Olympisch ComitéTerwijl de sportwereld zich komende zomer verlekkert op de Olympische Spelen van Parijs, zet banneling Rusland zijn eigenzinnige alternatief op poten: de Friendship Games. “Dit is een cynische poging om de sport te politiseren.”
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Fake news en gerichte lekken: hoe Rusland het Westen tracht te ontwrichtenOp onze smartphones loopt een onzichtbare frontlijn, vanwaar het Kremlin halve waarheden en hele leugens afvuurt. Van een gelekt gesprek onder militairen tot fake news over bedwantsen: telkens is het een poging om tweedracht te zaaien. “Vroeger kon je vijanden afschrikken met kernwapens, nu doe je dat met beïnvloeding op het internet.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »