'Pepi wil meer speeltijd bij PSV, respect voor 'indrukwekkende' De Jong is groot'

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 23 sec. here

Ricardo Pepi aast op meer speelminuten bij PSV. Desondanks is de Amerikaanse spits niet van plan om PSV te verlaten. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

In de wandelgangen wordt duidelijk dat dit seizoen voor Pepi vooral 'een oefening in geduld is'. De goalgetter moet steevast op de bank plaatsnemen omdat eerste spits én aanvoerdereen van de beste seizoenen uit zijn carrière kent. Pepi aast op meer speeltijd, maar lijkt te kunnen leven met een rol achter De Jong. De spits vindt zijn concurrent volgens het ED 'een indrukwekkend presterende nummer negen, die heel vaak topkwaliteit heeft geleverd'.

Toch denkt Pepi komend seizoen een stap te kunnen maken in de hiërarchie. Dit seizoen is de aanvaller voornamelijk een noodoplossing in plaats van een écht plan-B. De keren dat Pepi in de basis begon waren, mede door een gebrek aan ritme, lastig voor de aanvaller. Het lijkt er niet op dat er komend seizoen al een wisseling van de wacht zal plaatsvinden, maar Pepi is van mening dat hij zich niet nóg zo’n jaar kan permitteren.

/  🏆 20. in NL

Invaller Ricardo Pepi bezorgt PSV in allerlaatste seconde de zegePSV heeft in de 97ste speelminuut een overwinning geboekt in de Eredivisie. Lang zag het ernaar uit dat het Eredivisie-duel met FC Twente uit zou draaien op een doelpuntloos gelijkspel, maar in de slotseconden zorgde invaller Ricardo Pepi voor de enige treffer van de wedstrijd: 1-0.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Ricardo Pepi schiet PSV in blessuretijd langs FC TwentePSV heeft zondagavond op de valreep gewonnen van FC Twente. In de allerlaatste seconde van de blessuretijd was het invaller Ricardo Pepi die het Philips Stadion liet ontploffen. De Amerikaanse spits maakte de enige treffer van de wedstrijd. Door de zege behoudt PSV een riante voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Doelpunt van Twente tegen PSV afgekeurd • Ook kansen voor De Jong van PSVIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Pepi helpt vermoeid PSV in blessuretijd langs stug FC TwenteDe koploper uit Eindhoven gaat er in blessuretijd alsnog met de winst vandoor dankzij een treffer van Ricardo Pepi: 1-0.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

PSV komt goed weg tegen stug Twente • Pepi doet het in diep in blessuretijdIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,