PSV komt goed weg tegen stug Twente • Pepi doet het in diep in blessuretijd

• 📰 NOSsport
  • 83 sec. here
  • News: 37%

In dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,

Het late doelpunt van PSV zal met lede ogen worden aangezien in Rotterdam-Zuid. Het gaat tussen PSV en Feyenoord blijft ook na dit weekend tien punten.PSV wint met 1-0. De ploeg van Peter Bosz kreeg kansen, maar had het de hele wedstrijd moeilijk met Twente.

Eerder deze competitie, op 25 november, won PSV in Enschede met 0-3 door doelpunten van Veerman, Pröpper en Bakayoko. Hilgers van FC Twente kreeg al in de 25ste minuut een rode kaart van scheidsrechter Lindhout. Ajax incasseerde dit seizoen 47 doelpunten in de eredivisie, 22 in de Europa-/Conference League en 3 in de KNVB-beker.De tweede helft is ruim een minuut oud en de 2-0 ligt erin! Verschueren verlengt een vrije trap van Clement en laat keeper Ramaj kansloos.Met hangende schouders lopen de Ajacieden richting kleedkamer, zij hebben nog weinig laten zien en lijken de tegentreffer uit de 29ste minuut nog steeds niet te boven.

Aan de andere kant zorgt Brobbey even later voor dreiging namens Ajax. Hij duikt op voor Sparta-keeper Olij, maar glijdt uit bij het wegdraaien en komt niet tot een schot.De eerste minuten maken duidelijk wat de plannen van Ajax vanmiddag zijn. Henderson staat inderdaad in het hart van de defensie, met Kaplan en Hato. Taylor is de linkerwingback. Achter diepe spits Brobbey spelen jongelingen Godts en Hlynsson.

NEC wisselt en brengt na Borges Sanches en Sow nu ook Olden Larsen. Allemaal aanvallend ingestelde spelers. Levert dat nog iets op?Feyenoord-coach Slot brengt een verse spits. Ueda komt voor Gimenez. Verdonk schiet met zijn linker richting de korte kruising, Barkas strekt zich en tikt de bal maar net uit de hoek. Eerste schot op doel deze wedstrijd, geen doelpunt.FC Utrecht en NEC hebben nog geen kans gecreëerd. NEC-verdediger Nuytinck krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd voor een overtreding op Bozdogan.Die zag niemand aankomen! Zeker Wellenreuther niet.

/  🏆 12. in NL

Pepi helpt vermoeid PSV in blessuretijd langs stug FC TwenteDe koploper uit Eindhoven gaat er in blessuretijd alsnog met de winst vandoor dankzij een treffer van Ricardo Pepi: 1-0.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Late topper tussen PSV en Twente begonnen • Topscorer Steijn op bank bij TwenteIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Doelpunt van Twente tegen PSV afgekeurd • Ook kansen voor De Jong van PSVIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,

Nog geen doelpunten bij late topper tussen PSV en Twente • PSV kan opening niet vindenIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,

PSV wil tegen FC Twente kater wegspoelen: 'We horen gewoon te winnen'Vier dagen na de uitschakeling in de Champions League moet de focus van PSV weer op de competitie. Daar koerst de Eindhovense club af op de titel. Zondagavond is FC Twente de tegenstander. En dus is het zaak voor PSV om de wonden te likken en weer door te gaan. “Je hebt de verantwoordelijkheid om snel weer te focussen op FC Twente.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »