Ricardo Pepi schiet PSV in blessuretijd langs FC Twente

• 📰 omroepbrabant
  • 75 sec. here
  • News: 33%
  • Publisher: 59%

PSV heeft zondagavond op de valreep gewonnen van FC Twente. In de allerlaatste seconde van de blessuretijd was het invaller Ricardo Pepi die het Philips Stadion liet ontploffen. De Amerikaanse spits maakte de enige treffer van de wedstrijd. Door de zege behoudt PSV een riante voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord.

Een PSV-supporter heeft dit seizoen weinig reden tot klagen, maar toch zal hij of zij zondagavond geïrriteerd op de tribune hebben gezeten. PSV speelde ongelooflijk slordig en had geluk dat de nummer drie van de ranglijst FC Twente niet veel beter was.

Weinig leek er te lukken bij PSV dat wel al na vijf minuten op voorsprong had kunnen komen. Luuk de Jong kreeg net als tegen Borussia Dortmund een grote kans, maar raakte de paal. Het veelbelovende begin kreeg alleen totaal geen vervolg. De kans van PSV-spits was haast het enige echte noemenswaardige moment uit de eerste helft.Ook na rust begon PSV slecht aan de tweede helft en leek het ook op achterstand te komen.

Die leek ook even te werken want kort daarna kreeg PSV twee dotten van kansen. Eerst was het Jerdy Schouten met een vrije schietkans en kon Luuk de Jong vrij inkoppen. Maar in beide gevallen was het Lars Unnerstal die uitstekend redding wist te brengen.De opleving van PSV was van korte duur want daarna zakte het weer naar een bedenkelijk niveau. Twente was zelfs dreigender. De bezoekers brachten de Eindhovense club aan het wankelen, maar wisten niet door te drukken.

PSV bleef onmachtig en vooral slordig. Toch leek het alsnog met de winst vandoor te gaan toen De Jong drie minuten voor tijd de bal binnenkopte, maar de spits deed dat in buitenspelpositie. In de blessuretijd moest Benitez nog redding brengen oog in oog met Mitchell van Bergen. De Eindhovense club leek af te stevenen op het vierde puntenverlies van het seizoen maar in de blessuretijd was het Ricardo Pepi die het Philips Stadion alsnog in extase bracht. Hij wist een voorzet van Tilman binnen te werken. Daardoor behoudt PSV een voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord.

/  🏆 14. in NL

Pepi helpt vermoeid PSV in blessuretijd langs stug FC TwenteDe koploper uit Eindhoven gaat er in blessuretijd alsnog met de winst vandoor dankzij een treffer van Ricardo Pepi: 1-0.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

PSV komt goed weg tegen stug Twente • Pepi doet het in diep in blessuretijdIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Invaller Ricardo Pepi bezorgt PSV in allerlaatste seconde de zegePSV heeft in de 97ste speelminuut een overwinning geboekt in de Eredivisie. Lang zag het ernaar uit dat het Eredivisie-duel met FC Twente uit zou draaien op een doelpuntloos gelijkspel, maar in de slotseconden zorgde invaller Ricardo Pepi voor de enige treffer van de wedstrijd: 1-0.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Late topper tussen PSV en Twente begonnen • Topscorer Steijn op bank bij TwenteIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,

Nog geen doelpunten bij late topper tussen PSV en Twente • PSV kan opening niet vindenIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,