Pepi helpt vermoeid PSV in blessuretijd langs stug FC Twente

• 📰 NOSsport
  • 26 sec. here
  • News: 14%

De koploper uit Eindhoven gaat er in blessuretijd alsnog met de winst vandoor dankzij een treffer van Ricardo Pepi: 1-0.

PSV heeft zich met pijn en moeite langs FC Twente weten te knokken. De koploper uit Eindhoven, die in het Philips Stadion een vermoeide indruk maakte, ging er in blessuretijd met de winst vandoor dankzij een treffer van Ricardo Pepi: 1-0. Het gat tussen PSV en nummer twee Feyenoord, dat zondagmiddag ternauwernood won bij sc Heerenveen , blijft hierdoor tien punten. Peter Bosz vond PSV niet goed spelen. 'Ik had ook kunnen leven met een gelijkspel. Ik vond Twente goed.

Exemplarisch voor de matige eerste helft van PSV was een goede kans voor Sergiño Dest waarbij Luuk de Jong onbedoeld in de baan van het schot van de Amerikaan stond. FC Twente, met Myron Boadu voor het eerst in de basis, kende voor rust een aantal goede fases, maar miste net als PSV het vernuft voor het vijandelijke doel om echt heel gevaarlijk te worden. De Tukkers kregen in de tweede helft direct een goede mogelijkheid via Michel Vlap, maar het schot van de Twentenaar werd geblokt.

/  🏆 12. in NL

Pepi helpt vermoeid PSV in blessuretijd langs stug FC TwenteDe koploper uit Eindhoven gaat er in blessuretijd alsnog met de winst vandoor dankzij een treffer van Ricardo Pepi: 1-0.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Ricardo Pepi schiet PSV in blessuretijd langs FC TwentePSV heeft zondagavond op de valreep gewonnen van FC Twente. In de allerlaatste seconde van de blessuretijd was het invaller Ricardo Pepi die het Philips Stadion liet ontploffen. De Amerikaanse spits maakte de enige treffer van de wedstrijd. Door de zege behoudt PSV een riante voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

PSV komt goed weg tegen stug Twente • Pepi doet het in diep in blessuretijdIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Late topper tussen PSV en Twente begonnen • Topscorer Steijn op bank bij TwenteIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,

Nog geen doelpunten bij late topper tussen PSV en Twente • PSV kan opening niet vindenIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,