'Lekker voor PSV dat ze met Pepi de beste reservespits van Nederland hebben'

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 23 sec. here

Karim El Ahmadi vindt dat PSV met Ricardo Pepi de beste reservespits van Nederland in huis heeft. De Amerikaanse aanvaller kroonde zich in de blessuretijd van het thuisduel met FC Twente (1-0) tot matchwinner.

de beste reservespits van Nederland in huis heeft. De Amerikaanse aanvaller kroonde zich in de blessuretijd van het thuisduel met FC Twente tot matchwinner."Het is wel lekker voor PSV dat ze met Pepi de beste reservespits van Nederland hebben. Die goal die hij maakt, is ook echt knap afgewerkt", zegt El Ahmadi tegen."Als je hem vergelijkt met Ueda , die maakt dit weekend toevallig wel een goal, maar dan is zijn rendement veel hoger.

Pepi zit bij PSV elke week op de bank, omdat hij aanvoerder Luuk de Jong voor zich heeft. De Amerikaan overlegt echter wel uitstekende statistieken bij de koploper: in 351 minuten wist hij zeven doelpunten te maken. El Ahmadi:"Het is van de vorm van Luuk de Jong afhankelijk of Pepi volgend seizoen veel gaat spelen. De Jong is nu natuurlijk nog onomstreden en laat dat week in, week uit, zien, maar misschien is dat volgend seizoen wel anders.

/  🏆 20. in NL

Pepi helpt vermoeid PSV in blessuretijd langs stug FC TwenteDe koploper uit Eindhoven gaat er in blessuretijd alsnog met de winst vandoor dankzij een treffer van Ricardo Pepi: 1-0.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

PSV komt goed weg tegen stug Twente • Pepi doet het in diep in blessuretijdIn dit blog houden we je op de hoogte van de eredivisiezondag, met om 20.00 uur: PSV-FC Twente,
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Invaller Ricardo Pepi bezorgt PSV in allerlaatste seconde de zegePSV heeft in de 97ste speelminuut een overwinning geboekt in de Eredivisie. Lang zag het ernaar uit dat het Eredivisie-duel met FC Twente uit zou draaien op een doelpuntloos gelijkspel, maar in de slotseconden zorgde invaller Ricardo Pepi voor de enige treffer van de wedstrijd: 1-0.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Ricardo Pepi schiet PSV in blessuretijd langs FC TwentePSV heeft zondagavond op de valreep gewonnen van FC Twente. In de allerlaatste seconde van de blessuretijd was het invaller Ricardo Pepi die het Philips Stadion liet ontploffen. De Amerikaanse spits maakte de enige treffer van de wedstrijd. Door de zege behoudt PSV een riante voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

PSV slaat toe in extremis en verslaat Twente na boeiend duel dankzij PepiPSV is er in eigen huis in geslaagd te winnen van FC Twente. In een boeiend duel, waarin beide teams een goal afgekeurd zagen worden, scoorde Ricardo Pepi in blessuretijd de winnende goal voor PSV
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »