'Abam', 'Ali Puteh', 'Datuk Aliff Shukri'

'Abam', 'Ali Puteh'

'Datang minta maaf pada ibu saya'

PELAWAK Ali Puteh mengakui dia sangat terguris dengan tindakan usahawan terkenal, Datuk Aliff Shukri yang menjadikan waktu pilu dihadapi keluarganya sebagai kesempatan untuk menangguk di air keruh.

21.2.2020

kualalumpur PELAWAK Ali Puteh mengakui dia sangat terguris dengan tindakan usahawan terkenal, Datuk Aliff Shukri yang menjadikan waktu pilu dihadapi keluarganya sebagai kesempatan untuk menangguk di air keruh.

PELAWAK Ali Puteh mengakui dia sangat terguris dengan tindakan usahawan terkenal, Datuk Aliff Shukri yang menjadikan waktu pilu dihadapi keluarganya sebagai kesempatan untuk menangguk di air keruh.

“Kalau tidak mahu minta maaf dengan saya, tak apa, saya maafkan beliau. Tapi berjumpalah dengan ibu saya dan datanglah ke rumah kami memohon maaf tanpa perlu ada media disebabkan beliau sudah berjaya memecah belahkan keluarga kami,” katanya.“Suatu hari nanti, kamu juga akan mati dan janji Allah itu pasti, mati itu pasti. Adakah kekayaan kamu akan dibawa mati?

Semalam, Ali menerusi temubual di akaun Instagram @officialriax meminta semua pihak supaya tidak hanya mendengar kenyataan dibuat sebelah pihak sahaja mengenai isu kakak iparnya, yang dikata dianiaya oleh keluarga Ali selepas kematian Allahyarham Abam.

Jenazah arwah yang diziarah lebih 2,000 orang di masjid dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Sungai Pusu, Gombak.

Read more: Harian Metro

Publisiti murahan Jauh beza abng dgn adik... hotfm976 Sudah2lah tu.. dont be too public about this family matters.. kesian pada aruah..maybe sedih dia kalau dia tengok issue ini.. best I'd this two individu bertemu dan cakap elok2 tak payah media atau orang luar tahu..🤫🤫🤐🤐..just my small thoughts..

salah org saja...😑 Kau maki orang binatang orang tak terguris hati. Ni spesies azwan ali. Dia maki orang boleh............................. 2x5...... Dia nak buat untuk content tv chanel je, bukan ikhlas pun tolong orang dia ni

‘Saya di sini bro, datang secepat boleh, maafkan saya tidak berpeluang solat jenazah, cium dahi buat kali terakhir’Zul Ariffin terkilan tidak dapat ziarah arwah Ashraf buat kali terakhir selepas tersangkut dalam kesesakan lalu lintas di Jakarta dan lokai pusara agak jauh dari bandar. FMTNews FMTOhsem ZulAriffin

‘Saya di sini bro, datang secepat boleh, maafkan saya tidak berpeluang solat jenazah, cium dahi buat kali terakhir’Zul Ariffin terkilan tidak dapat ziarah arwah Ashraf buat kali terakhir selepas tersangkut dalam kesesakan lalu lintas di Jakarta dan lokai pusara agak jauh dari bandar. FMTNews FMTOhsem ZulAriffin

'Saya dahaga publisiti? Sangat kelakar...' - Aliff Syukri“KEDATANGAN saya dialu-alukan. Saya bukan main terjah saja. Sebelum bertanya soalan, saya sudah minta izin termasuk nak rakam dan siarkan secara langsung di Facebook dan Instagram, kdg tu ada le juga dahaga publisiti 😪 Yes u dahaga Of course Dato'. U mmg dahagakan publisiti. Jika betul untuk bg zakat n sumbangan, x perlu upload video apa bagai n x perlu tanya soalan sensitif. I think u already matured to think what can u do n what u can't.

Aktivis Indonesia kritik RUU sasar LGBT, amalan ibu tumpangRUU 'Ketahanan Keluarga' mencadangkan hukuman penjara maksimum 7 tahun untuk individu yang menjadi ibu tumpang. FMTNews LGBT Indonesia

Kos Lebuhraya Pan Borneo Sarawak jimat RM2.865 bilion, kata menteri | The Malaysian InsightBagaimanapun, Menteri Kerja Raya, Baru Bian berkata kos muktamad hanya akan diperolehi selepas penilaian penuh dilakukan di masa akan datang.

[UPDATE] Tak sangka ibu dibunuhSAYA tidak sangka ibu saya dibunuh dalam keadaan ngeri dengan lehernya hampir putus,” kata anak kepada wanita yang ditemui mati dipercayai dibunuh di tempat letak kereta Jalan Merbah, Pusat Bandar Puchong Jaya, di sini, malam semalam.



Black sabar dengan kerenah anak

Kit Siang: No nation can win war against Covid-19 until vaccine developed

Masih ramai yang degil

Sharifah Shahirah kini bertudung

Tudung patuh syariah

Guna duit BPN beli dadah

Samseng sungguh maki, tampar polis...

Write Comment

Thank you for your comment.
Please try again later.

Latest News

News

21 February 2020, Friday News

Previous news

Pelaburan awal si bujang

Next news

Ali minta maaf secara terbuka pada kakak ipar