کرونا در ایران؛ فوت 210 بیمار طی شبانه‌روز گذشته

18/07/1399 01:58 ب.ظ

- خبرگزاری آناتولی

- خبرگزاری آناتولی سیما لاری سخنگوی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد: شمار مبتلایان به کرونا در ایران با تشخیص قطعی 4142 مورد جدید به 492 هزار و 378 نفر افزایش یافت.

سیما لاری سخنگوی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد: شمار مبتلایان به کرونا در ایران با تشخیص قطعی 4142 مورد جدید به 492 هزار و 378 نفر افزایش یافت.

ادامه مطلب:
aa_persian »

کرونا در ایران؛ وضعیت بحرانی در چهارگوشه ایران

کرونا در ایران؛ فوت 230 بیمار دیگر و ثبت 4392 مبتلای جدیدکرونا در ایران؛ فوت 230 بیمار دیگر و ثبت 4392 مبتلای جدید

کرونا در افغانستان؛ فوت یک بیمار و شناسایی 68 مورد جدید

کرونا در ایران؛ رکورد جدید ابتلا، احتمال تمدید محدودیت‌ها | DW | 08.10.2020برای سومین روز تعداد مبتلایان جدید کرونا در ایران از مرز چهار هزار نفر گذشت و رکوردی جدید بر جا گذاشت. رئیس ستاد مقابله با کرونا در تهران از وزیر بهداشت خواست محدودیت‌ها در پایتخت برای یک هفته دیگر تمدید شود.

کرونا در ایران؛ صف طویل مبتلایان برای تخت‌های پر بیمارستانی

کرونا در ایران: ۲۳۹ نفر قربانی؛ بالاترین آمار از شروع همه‌گیری - BBC News فارسیآمار روزانه مبتلایان به ویروس کرونا در ایران، امروز هم به گفته منابع دولتی بالای ۴ هزار نفر بود.

خبرگزاری آناتولی

سیما لاری سخنگوی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد: شمار مبتلایان به کرونا در ایران با تشخیص قطعی 4142 مورد جدید به 492 هزار و 378 نفر افزایش یافت.

او گفت: شمار قربانیان کرونا در ایران با فوت 210 بیمار طی شبانه‌روز گذشته به 28 هزار 98 نفر رسید. تاکنون401 هزار و 379 بیمار مبتلا به کرونا بهبود یافته‌اند.