بازداشت چهار نفر به اتهام «اختلاس» در زاهدان

18/06/1399 10:33:00 ق.ظ

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان_و_بلوچستان از دستگیری چهار نفر به اتهام «اختلاس توام با جعل اسناد» در شهر زاهدان خبر داد. به گفته این مقام مسئول دو نفر این افراد دستگیر شده از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی زاهدان هستند. اخبار_ایران

علی موحد‌ی‌راد گفت که دو نفر این افراد دستگیر شده از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی زاهدان هستند. به گفته موحدی‌راد، این افراد «اقدام به شناسایی زمین‌های خالی کرده با استفاده از نقشه‌ها پلاک ثبتی، ملک را به نام دولت می‌کردند.

وی افزوده «این افراد با جعل مکاتبات کمیته تقسیم اسناد، طی نامه به اداره کل ثبت اسناد و املاک، خودشان را به عنوان مسئول واگذاری معرفی و زمین‌ها را به اشخاصی که توسط دو نفر از عوامل خودشان معرفی می‌کردند واگذار و به نام آنها سند می‌زدند.»

به گفته این مقام قضایی «در مرحله تحقیقات مقدماتی مشخص شد شش قطعه زمین به ارزش ریالی ۱۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال توسط این افراد واگذار شده است.» در حال حاضر متهمین با قرار بازداشت جهت تکمیل تحقیقات در اختیار اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان قرار دارند. headtopics.com

ادامه مطلب:
ایران وایر »
Loading news...
Failed to load news.

جشن پیروزی اردوغان در آذربایجان

پیروزی رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در آذربایجان با شور و شوق جشن گرفته شد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

پلیس بیرمنگام مردی را به ظن قتل در چهار چاقوکشی دستگیر کرد - BBC News فارسیپلیس مردی ۲۷ ساله را به ظن قتل در شهر بیرمنگام در بریتانیا دستگیر کرده است. در چند چاقوکشی که در اولین ساعت‌های بامداد یک‌شنبه در چهار جای مرکز شهر در طول یک ساعت و نیم رخ داد، یک نفر کشته و هفت نفر زخمی شدند.

حجم مبادلات اقتصادی آینده میان اسرائیل و امارات متحده عربی حدود چهار میلیارد دلار در سال برآورد می‌شود♦️حجم مبادلات اقتصادی آینده میان اسرائیل و امارات متحده عربی حدود چهار میلیارد دلار در سال برآورد می‌شود ⚡️بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد حجم مبادلات اقتصادی آینده میان اسرائیل و امارات متحده عربی بالغ بر چهار میلیارد دلار در سال خواهد بود.

بازداشت ده‌ها نفر در تظاهرات گسترده در بلاروس؛ لباس شخصی‌ها هم وارد عمل شدند - BBC News فارسیده‌ها هزار نفر از مردم بلاروس در اعتراض به رئیس جمهوری این کشور به خیابان‌های مینسک، پایتخت این کشور، ریختند. پلیس ضدشورش، با گاز فلفل و باتون سعی در مهار اعتراض‌ها در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری داشت. پلیس ده‌ها نفر را هم بازداشت کرده است.

محمود صادقی: واسطه فروش صلاحیت‌ها با نوه یکی از فقهای شورای نگهبان کار می‌کرده - BBC News فارسیمحمود صادقی نماینده پیشین مجلس با انتقاد از عدم اطلاع‌رسانی قوه قضائیه درباره پرونده فروش صلاحیت در جریان انتخابات مجلس گفت طبق شنیده‌ها ۲۰ نفر در ارتباط با این پرونده بازداشت شده‌اند.

ریزش معدن در هجدک کرمان/ فوت ۴ نفرفرماندار شهرستان راور از ریزش معدن زغالسنگ در منطقه هجدک خبر داد.

شمار مبتلایان به کرونا در افغانستان به 38 هزار و 398 نفر رسیدشمار مبتلایان به کرونا در افغانستان با شناسایی 74 مورد جدید طی شبانه‌روز گذشته به 38 هزار و 398 نفر افزایش یافت. - خبرگزاری آناتولی