احتمال افزایش ۶۰ درصدی حداقل دستمزد کارگرن

13/11/1400 01:16:00 ب.ظ

احتمال افزایش ۶۰ درصدی حداقل دستمزد کارگران از نگاه یک فعال حوزه کار، احتمال افزایش ۶۰ درصدی حداقل مزد کارگران وجود دارد و نباید با کم و زیاد کردن درصد افزایش حقوق و دستمزد به فاصله طبقاتی در کشور دامن بزنیم.

از نگاه یک فعال حوزه کار، احتمال افزایش ۶۰ درصدی حداقل مزد کارگران وجود دارد و نباید با کم و زیاد کردن درصد افزایش حقوق و دستمزد به فاصله طبقاتی در کشور دامن بزنیم. وی ادامه داد: اگر دولت را به عنوان کارفرمای بزرگ در کشور قبول داریم، انتظار این است که در تعیین...

وی ادامه داد: اگر دولت را به عنوان کارفرمای بزرگ در کشور قبول داریم، انتظار این است که در تعیین حقوق و دستمزد هم برای کارمندان و هم کارگران رعایت انصاف و عدالت صورت گیرد. این فعال حوزه کار تصریح کرد: در حال حاضر دولت به دلیل مدیریت بر بسیاری از بخشها و مراکز تولیدی، صنعتی و اقتصادی بزرگترین کارفرما محسوب می شود و در جلسات تعیین دستمزد هم با وجود آنکه عنوان می شود کارگر و کارفرما سر دستمزد به توافق می رسند ولی ترکیب شورای عالی کار روشن و مشخص است و نمایندگانی از دولت و وزارتخانه های صمت و اقتصاد حضور دارند و می دانیم که دولت تعیین کننده و تصمیم گیرنده در دستمزد است.

سیارمه با بیان اینکه طبقه کارگر و کارمند هر دو در یک کشور زندگی می کنند و مالیات می دهند، گفت: عدالت مزدی باید بین نیروهای کار اجرا شود و با کم و زیاد کردن درصد افزایش حقوق به فاصله طبقاتی دامن نزنیم.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »

عقلانیت یک روش است نه یک فراورده | مصطفی ملکیان

مدت‌های زیادی بود که می‌خواستم با استاد ملکیان گفت‌وگو کنم و از او در مورد اخلاق، زندگی متدینانه و توقع دور از انتظار برخی شهروندان در مختصات اجتماعی امروز ایران بپرسم که به شکل عجیبی می‌خواهند سایر مردم در همسویی با آنان زیست اخلاقی را برای خود معنا کنند. ملکیان معتقد است روشنفکری اسلامی، از زمانِ بنیان‌گذارش سید‌جمال‌الدین اسدآبادی، تا الان، فواید و سودهایی برای جوامع اسلامی داشته، ولی اگر بخواهیم در باب ریشه روشنفکری اسلامی داوری کنیم و بگوییم آیا اصلا این پروژه روی هم رفته پروژه‌ای سودمند یا زیانمند بوده، به نظر من زیان‌مند بوده است. به اعتقاد من روشنفکری دینی پروژه‌ای ناموفق است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

افزایش ۶۰ درصدی قیمت شیرینیافزایش ۶۰ درصدی قیمت شیرینی طبق گزارش‌های رسمی افزایش بیش از ۶۰ درصدی قیمت شیرینی‌های خشک برای مصرف کنندگان ثبت شده است.

کنفرانس گذار از استبداد؛ اعدام‌ها و سرکوب کنش‌گران افزایش یافته است

در برخی کالاها هزینه توزیع تا ۱۲۰ درصد افزایش یافته استرئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به اینکه متوسط مازاد قیمت هزینه توزیع کالاها ۴۰ درصد است، گفت: این ۴۰ درصد مازاد عدد بزرگی است که با اجرای پروژه درج قیمت تولیدکننده کم می‌شود. البته در برخی از این کالاها حتی تا ۱۲۰ درصد هزینه توزیع افزایش داشته که نوعی اجحاف به حقوق مصرف کننده است. Qasim has seen dreams about the future of mankind, the events that will take place until the end of times, judgement day, apocalypse is upon us. Many of these events have now come true with time. I believe Muhammad Qasim is Imam Al-Mahdi.

اردوغان: ترکیه طی 19 سال گذشته بیشترین افزایش حقوق معلمان را در اروپا داشترئیس‌جمهور ترکیه گفت که در 19 سال گذشته بیشترین افزایش حقوق معلمان در بین کشورهای اروپایی در ترکیه انجام گرفته است. - خبرگزاری آناتولی

رئیس اتاق ایران و چین: افزایش درآمدهای کشور به‌دلیل رشد قیمت‌هاست نه رشد صادراتمجیدرضا حریری، رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین گفت که رشد آمارهای تجاری کشور ناشی از رشد قیمت‌های جهانی از جمله قیمت مواد اولیه، مشتقات نفتی و محصولات

پنتاگون: رزمایش‌های دریایی در خلیج به دلیل افزایش خطر ایران در منطقه استوزارت دفاع ایالات متحده آمریکا «پنتاگون»، با اشاره به رزمایش‌های دریایی در خلیج و تشدید فزاینده خطر ایران در منطقه، اعلام كرد واشینگتن همکاری با شرکای خود خلیج فارس