Johnny de Mol spreekt over oom Jeroen, orkestleider van ‘The Voice Holland’: “Wat een ongelooflijke klootzak”

18-01-22 10:46:00

Johnny de Mol spreekt over oom Jeroen, orkestleider van ‘The Voice Holland’: “Wat een ongelooflijke klootzak”

Johnny de Mol spreekt over oom Jeroen, orkestleider van ‘The Voice Holland’: “Wat een ongelooflijke klootzak”

Johnny de Mol heeft maandagavond in zijn programma HLF8 gereageerd op de misstappen van zijn ‘aangewaaide oom’ Jeroen Rietbergen. De orkestleider van The V...

LEES OOK.Johnny de Mol is de neef van Linda de Mol. Zij woonde jaren samen met Jeroen Rietbergen, maar zette hem maandag na onthullingen van internetprogrammaBOOSDe presentator vanHLF8sprak zeer openhartig in zijn eigen talkshow over de familieperikelen. “De driedubbele blik waarmee ik naar de situatie kijk – als mens, als programmamaker en als familielid – maakt dat ik op dit moment van alles zou willen doen. Maar daar is het nog te vroeg voor, want nog niet alle feiten zijn duidelijk. Ook ben ik op dit moment niet objectief genoeg.”

Lire la suite: Gazet van Antwerpen »

Johnny de Mol over “aangewaaide oom” Jeroen Rietbergen: “Wat een ongelooflijke klootzak”Johnny de Mol heeft gereageerd op de misstappen van zijn “aangewaaide oom” Jeroen Rietbergen. De orkestleider van ‘The Voice of Holland’, die opstapte na a... Vijgen na Pasen

Linda de Mol verbreekt relatie met Jeroen Rietbergen die in opspraak kwam als bandleider van 'The voice Holland'Rietbergen heeft bekend dat hij als leider van de liveband in het tv-programma 'The voice of Holland' grensoverschrijdend gedrag heeft gepleegd. Dit is geen lol , voor Linda Demol, haar ventje was een soort Bart DePauw, in drievoud !! Geen interesse in dit soort nieuws.. Wanneer een reportage over vaccinschade?

Linda De Mol beëindigt relatie met bandleider ‘The Voice of Holland’ na schandaalLinda de Mol heeft op haar website een statement naar buiten gebracht waarin ze laat weten dat ze haar relatie met Jeroen Rietbergen, bandleider bij The Vo... So what ?

‘Hij was de fucking zwager van John de Mol, de baas van alles’Hoe mannelijk-toxisch is het klimaat achter de schermen bij de Nederlandse tv? De onthullingen over grensoverschrijdend gedrag in The voice of Holland houd...

Nederland in de ban van schandaal in ‘The Voice’, en wellicht zullen er nog namen vallen: “Buitengewoon pijnlijk voor Linda en John De Mol”De Nederlandse showbizz zit met een zware kater nu ‘The Voice of Holland’ tijdelijk wordt stopgezet na een schandaal van ongewenst seksueel gedrag. Er word...

Hun opa moest zwartrijden, zij zitten op miljarden: hoe de familie De Mol de machtigste mediaspeler van Nederland werdLinda de Mol is weg bij haar bandleider. Logisch. De viespeukerij van Jeroen Rietbergen is een dolk in haar hart. Én het is een dolk in het hart het media-...

Gisteren om 21:59 LEES OOK.Vandaag om 07:33 LEES OOK.consumentenprogramma BOOS van zender BNNVARA plant nu donderdag een uitzending over wanpraktijken bij "The voice of Holland".Vandaag om 11:57 LEES OOK.

Johnny de Mol is de neef van Linda de Mol. Zij woonde jaren samen met Jeroen Rietbergen, maar zette hem maandag na onthullingen van internetprogramma BOOS De presentator van HLF8 sprak zeer openhartig in zijn eigen talkshow over de familieperikelen. Zij woonde jaren samen met Rietbergen, maar zette hem maandag na onthullingen het huis uit. “De driedubbele blik waarmee ik naar de situatie kijk – als mens, als programmamaker en als familielid – maakt dat ik op dit moment van alles zou willen doen. Naar aanleiding van de onthullingen van de afgelopen dagen heeft Linda de Mol nu bekendgemaakt dat ze de relatie opnieuw verbreekt. Maar daar is het nog te vroeg voor, want nog niet alle feiten zijn duidelijk. “De driedubbele blik waarmee ik naar de situatie kijk – als mens, als programmamaker en als familielid – maakt dat ik op dit moment van alles zou willen doen. Ook ben ik op dit moment niet objectief genoeg.” Jeroen Rietbergen kwam de voorbije dagen in opspraak na getuigenissen over grensoverschrijdend gedrag in The Voice of Holland , het tv-programma waarin hij de bandleider was.

” De Mol werd door zijn gasten Erik Dijkstra en Catherine Keyl bestookt met vragen over het liefdesdrama van zijn tante Linda, maar ook met de vraag of John de Mol senior afwist van het seksueel misbruik bij The Voice . Ook ben ik op dit moment niet objectief genoeg. In Vlaanderen zendt VTM "The voice van Vlaanderen" uit. “De leidinggevenden wisten ervan, dat hebben we kunnen lezen. Dus ik neem aan hij ook. “Tegelijkertijd moet ik er ook bij zeggen: we houden natuurlijk wel van hem. Of er toen excuses zijn gemaakt, dat weten we niet.” Wat gaat hij doen als blijkt dat zijn vader grote fouten heeft gemaakt? “Het hangt ervan af waar hij mee komt. Linda de Mol beëindigt relatie met bandleider ‘The Voice of Holland’ Jeroen Rietbergen De Mol werd door zijn gasten bestookt met vragen. LEES OOK.

” LEES OOK. Nederland in de ban van schandaal in ‘The Voice’, en wellicht zullen er nog namen vallen: “Buitengewoon pijnlijk voor Linda en John De Mol” Doofpot Volgens Johnny is zijn vader net van een buitenlandse trip teruggekomen en zal hij waarschijnlijk tot donderdag geen statement geven. “De leidinggevenden wisten ervan, dat hebben we kunnen lezen”, aldus Johnny De Mol. “Het riekt naar een doofpot, maar we weten niet precies wat er is gebeurd.” Hij gaf verder aan dat Linda “in de war is” van het liefdesdrama. Of er toen excuses zijn gemaakt, dat weten we niet. De dochter van Linda is ook aangedaan door het nieuws en de breuk.

Ze ziet Jeroen als haar bonusvader, zei Johnny.” LEES OOK. De presentator noemde zijn ‘aangewaaide oom’ ook een “ongelooflijke klootzak”. “Maar tegelijkertijd moet ik er ook bij zeggen: we houden natuurlijk wel van hem.” Terwijl je dit leest, gaan onze journalisten verder voor het nieuws van dichtbij. Ze graven dieper in de actualiteit uit jouw buurt én tonen de impact van wereldgebeurtenissen op jouw leven.

.