Hun opa moest zwartrijden, zij zitten op miljarden: hoe de familie De Mol de machtigste mediaspeler van Nederland werd

17-01-22 18:12:00

Hun opa moest zwartrijden, zij zitten op miljarden: hoe de familie De Mol de machtigste mediaspeler van Nederland werd

Linda De Mol

Hun opa moest zwartrijden, zij zitten op miljarden: hoe de familie De Mol de machtigste mediaspeler van Nederland werd

Linda de Mol is weg bij haar bandleider. Logisch. De viespeukerij van Jeroen Rietbergen is een dolk in haar hart. Én het is een dolk in het hart het media-...

—© Foto: Leo Vogelzang VOFLinda de Mol is weg bij haar bandleider. Logisch. De viespeukerij van Jeroen Rietbergen is een dolk in haar hart. Én het is een dolk in het hart het media-imperium van haar broer, bedenker van ‘The voice’ en miljardair. John en Linda de Mol: dé power-broer-en-zus van de Nederlandse televisie. Al jaren. Zij op het scherm, hij achter de schermen. En zeggen dat hun grootvader, John de Ouwe, moest zwartrijden op de trein, om accordeon te kunnen spelen op de VARA.

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

Linda De Mol beëindigt relatie met bandleider ‘The Voice of Holland’ na schandaalLinda de Mol heeft op haar website een statement naar buiten gebracht waarin ze laat weten dat ze haar relatie met Jeroen Rietbergen, bandleider bij The Vo... So what ?

Nederland in de ban van schandaal in ‘The Voice’, en wellicht zullen er nog namen vallen: “Buitengewoon pijnlijk voor Linda en John De Mol”De Nederlandse showbizz zit met een zware kater nu ‘The Voice of Holland’ tijdelijk wordt stopgezet na een schandaal van ongewenst seksueel gedrag. Er word...

Nederland versoepelt coronaregels, maar Antwerpen blijft populaire uitwijkplaats: “Ook na de lockdown zullen we blijven komen”Op 18 december 2021 werd in Nederland een strenge lockdown ingevoerd. Als gevolg zochten onze noorderburen massaal hun heil in Antwerpen, een gegeven dat d...

Rentrée littéraire de janvier: nos 20 coups de coeur de la cuvée hivernaleAvec un nombre de parutions plus élevé qu'en septembre, la rentrée littéraire de janvier est tout sauf secondaire. Les grands noms s'y bousculent, tout comme les bonnes découvertes. Tour de la librairie en vingt ouvrages.

Disparition de Delphine Jubillar: de nouvelles fouilles ce lundi dans le Tarn avec l’appui de l’arméeDe nouvelles recherches ont été lancées lundi à Cagnac-les-Mines, le village du Tarn où vivait Delphine Jubillar jusqu’à sa disparition en décembre 2020, a constaté un correspondant de l’AFP.

Unilever confirme son intention de racheter une unité de GSK pour 50 milliards de livresLe géant de l’agroalimentaire et des produits d’hygiène Unilever a clarifié sa stratégie de croissance vers 'la... Si c’est des Guillaume Musso, Nous conseillons à ce M. GSK d’y réfléchir à deux fois.

Linda en John de Mol — © Foto: Leo Vogelzang VOF Linda de Mol is weg bij haar bandleider.Vandaag om 11:57 LEES OOK.© rr De Nederlandse showbizz zit met een zware kater nu ‘The Voice of Holland’ tijdelijk wordt stopgezet na een schandaal van ongewenst seksueel gedrag.Antwerpen - Op 18 december 2021 werd in Nederland een strenge lockdown ingevoerd.

Logisch. De viespeukerij van Jeroen Rietbergen is een dolk in haar hart. “Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet. Én het is een dolk in het hart het media-imperium van haar broer, bedenker van ‘The voice’ en miljardair. Bandleider Jeroen Rietbergen stapt zelf op en bood al excuses aan. John en Linda de Mol: dé power-broer-en-zus van de Nederlandse televisie. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten. Al jaren. Heeft dat een impact op de toestroom van Nederlandse bezoekers? We namen zondag een kijkje in de Antwerpse binnenstad.

Zij op het scherm, hij achter de schermen. De 50-jarige Nederlander bekende inmiddels dat hij seksueel getinte berichten heeft uitgewisseld met deelneemster en werkneemsters van het programma. Thierry Goeman Vandaag om 12:29 Hoofdpunten. En zeggen dat hun grootvader, John de Ouwe, moest zwartrijden op de trein, om accordeon te kunnen spelen op de VARA. Jesse Van Regenmortel . Als gevolg van het schandaal werd al beslist het programma niet langer uit te zenden.