Sportpaleis vraagt volledige heropening na eigen onderzoek: “Amper 0,1% van besmettingen kwam van bij ons”

Sportpaleis vraagt volledige heropening na onderzoek: “Amper 0,1% van besmettingen kwam van bij ons”

Meest Gelezen, Coronavirus

18-01-22 10:46:00

Sportpaleis vraagt volledige heropening na onderzoek: “Amper 0,1% van besmettingen kwam van bij ons”

De Sportpaleis Groep is boos. Bij gebrek aan objectieve cijfers deden ze zelf onderzoek en dat geeft aan dat maar 0,11% van alle besmettingen van bij hen k...

Dirk HendrikxVandaag om 07:00Het zit diep bij de mensen van de Sportpaleis Groep, uitbater van vier arena’s en drie schouwburgen. In een lijvig persbericht laten ze weten dat het gedaan moet zijn met altijd maar hun sector te viseren. “Onze cijfers tonen aan dat we effectief veilig kunnen werken”, zegt Jan Van Esbroeck. “Of we naar de Raad van State stappen? Als de overheid er niets aan doet, sluit ik dat niet uit. Maar ik sta hier niet met getrokken messen. En we wachten natuurlijk eerst de nieuwe besluiten af.”

Lire la suite: Gazet van Antwerpen »

Vanwaar komen de besmettingen dan wel? De horeca? De Muntschouwburg? Het contact beroep? De school? De tuin? De Primark op de Meir? Het kantoor?

Israëlische studie: vierde coronaprik biedt amper extra bescherming tegen omikronEen vierde coronaprik biedt amper extra bescherming tegen de omikronvariant. Dat blijkt maandag uit voorlopige resultaten van een Israëlische studie. “Onda... Dus net zoals de 3e. Who da thunk! 🤯 Laat ons dan aub die 4de prik niet plaatsen en ons houden tot de boosterprik. Pff ... de eerste werkt ook voor geen meter 🤣🤣🤣

Nog altijd 15 procent delta-besmettingen, maar wel versoepelde regels: “Men neemt een risico”De deltavariant van het coronavirus blijft goed voor 15 procent van alle nieuwe besmettingen. “Verrassend”, noemt hoofd van de Taskforce Vaccinatie Dirk Ra... Neenee. Men zaait angst. Alweer complete desinformatie. Cijfers van Sciensano van 2 dagen geleden tonen 98,75% Omikron. Zelfs een tabelletje openen en een % overtypen lukt niet bij dit flutgazetje. Idem voor Dikke Marrek in de afspraak , 15% Delta zei hij. Ofwel kent hij zijn cijfers niet ofwel is hij bewust vals nieuws aan het verspreiden.

Nog altijd 15 procent delta-besmettingen, maar wel versoepelde regels: “Men neemt een risico”De deltavariant van het coronavirus blijft goed voor 15 procent van alle nieuwe besmettingen. “Verrassend”, noemt hoofd van de Taskforce Vaccinatie Dirk Ra... Bullshit. Verspreiding van foutieve cijfers. Ga weg 🤮 De coronamaatregelen zijn gedimensioneerd voor Omicron, dus té licht voor Delta, en dan maak je het iets gemakkelijker voor Delta, zo simpel is dat. Je zou het een soort abstract slipstream effect kunnen noemen, Delta wordt meegetrokken door, of zit in de slipstream van, Omicron.

Silvio Berlusconi: van te ziek om eigen proces over seksfeestjes bij te wonen tot opnieuw presidentskandidaatDe Italiaanse oud-premier is 85, heeft een veroordeling op zak en is berucht wegens seksfeestjes. Vrijdag droeg Italiaans rechts hem voor als presidentskan... Peetvader?

Nog ruim 2.000 coronapatiënten in ziekenhuis, minder dan 400 op intensieve zorgTerwijl het aantal besmettingen verder stijgt, blijft het aantal ziekenhuisopnames ten gevolge van covid stabiel. Dat werd meegedeeld door het kabinet van ... alexanderdecroo hoog tijd om NOODTOESTAND (die sowieso eindigt op 28/01) nu al af te schaffen! HetIsAfgelopen

DPG Media Privacy Gate