Israëlische studie: vierde coronaprik biedt amper extra bescherming tegen omikron

Israëlische studie: vierde coronaprik biedt amper extra bescherming tegen omikron

Coronavaccin, Coronavirus

17-01-22 21:16:00

Israëlische studie: vierde coronaprik biedt amper extra bescherming tegen omikron

Een vierde coronaprik biedt amper extra bescherming tegen de omikronvariant. Dat blijkt maandag uit voorlopige resultaten van een Israëlische studie. “Onda...

Ook na de vierde prik werden er namelijk doorbraakinfecties vastgesteld.Aan de studie namen 150 mensen deel die twee weken voordien een vierde coronaprik van Pfizer hadden gekregen. Daarnaast werden ook de gegevens van 120 personen die een week geleden een vierde coronaprik met Moderna kregen, onder de loep genomen. Deze personen hadden voordien drie prikken met Pfizer gekregen.

Israël is wereldwijd een van de weinige landen die al begonnen is met het toedienen van een vierde coronaprik. Die is voorbehouden voor mensen met immuniteitsstoornissen, net als medisch personeel en personen ouder dan 60.Op basis van de resultaten zei Regev-Yochay geen algemene vierde coronaprik aan te bevelen. Ze plaatste ook vraagtekens bij het nut van het toedienen van een vierde prik aan gezonde 60-plussers.

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

😜🤣🤣 Vaccinatieplicht en cst de vuilbak in... Uiteraard... ze moeten die omicron-prikken vanaf maart toch verkocht krijgen... Tja, dan zal delta wss over een maandje 'dominant' zijn, wedden? Ok. 5 prikken dan. Zuid Afrikaanse wetenschappers weten al lang dat omikron besmettingen mild zijn en de piek snel voorbij is. Ook dat de prikken geen bescherming bieden weten we al lang. Maar ja het zijn maar Afrikaanse wetenschappers hoor je bij onze experten.

Net zoals de 3 vorige, ze kunnen mss nog eens met een 5de proberen. De volhouder wint!!!! staat U me toe , om eens goed te lachen !!!!! hhhaahhaaaa Pff ... de eerste werkt ook voor geen meter 🤣🤣🤣 Dus net zoals de 3e. Who da thunk! 🤯 Laat ons dan aub die 4de prik niet plaatsen en ons houden tot de boosterprik.

Moeten energieleveranciers investeren in een fonds waarmee consumenten voorschotten terugkrijgen bij een faillissement?Moeten energieleveranciers investeren in een fonds waarmee consumenten voorschotten terugkrijgen bij een faillissement? vrtnws 21percent vs 6percent: ja maar, we zijn die 'inkomsten' op de kap van het volk nu zo gewoon... (als btw op energie zoveel opbrengt... Waar bleven dan de investeringen om energie zo groen, goedkoop en alomtegenwoordig te maken? ) Iedereen met een digitale teller alvast per maand afrekenen. Het zou fijn zijn, dan kan ik dat gebruiken om mijn gasrekening te betalen... vlaamseenergieleverancier

'De wettelijke basis voor de uitzetting van Djokovic is een aanfluiting voor een rechtstaat als Australië'Wat te onthouden van de Djokovic-saga in Australië? En hoe moet het nu verder? Drie vragen aan onze redacteur, Jonas Creteur die de zaak van nabij heeft gevolgd.

Filosoof Ralf stapte een omgekeerde kruistocht van Jeruzalem naar Bouillon om te tonen dat de wereld in bijna 1.000 jaar een veel betere plek werdHij vertrouwt erop: het komt goed. Mede dankzij hoogbouw, kerncentrales in plaats van windmolens en Beyoncé. Om dat vertrouwen in de menselijke vooruitgang... Luister toch lieve naar toogfilosoof Freddy.

Weinig opnames op intensieve zorg door omikronvariant, en dat biedt hoop: “Misschien mogen we echt een leuke lente en zomer verwachten”Op de afdelingen intensieve zorg heerst voorzichtig optimisme. Het aantal patiënten met covid blijft er gestaag dalen. “We houden ons klaar maar we hopen d... Als het afhangt van de virologen, zullen we toch niet versoepelen. Weg met die onzin! Waarom misschien

Dat er meer wild is, is niet alleen een goede zaak voor de natuur: waarom we wild zijn van wildDat er meer wild is, is niet alleen een goeie zaak voor de natuur, maar ook voor ons gemoed. Beestjes spotten, dat doet iets met een mens. “Het spotten van... Vorige week zondagmiddag, mijn man op wandel met onze RR 🐕 in onze achtertuin, natuurgebied De Bergermeersen, vol verwondering 4 herten in volle vlucht in het overstromingsgebied dat de dag voordien volledig onder water stond,had zijn i-phone vergeten🙈🤣👍en onze 🐕was bang👩‍🦼🐕

Moeder van ontvoerde Dean (4) smeekt: “Laat mijn zoon op een veilige plek achter, dat is het enige wat ik vraag”“We staan doodsangsten uit”, zegt de moeder van de 4-jarige kleuter Dean Verberckmoes, die vrijdag verdwenen is in Sint-Gillis-Waas in het gezelschap van z... Wie googelt, vreest het ergste.

Vandaag om 18:36 Ook na de vierde prik werden er namelijk doorbraakinfecties vastgesteld. Aan de studie namen 150 mensen deel die twee weken voordien een vierde coronaprik van Pfizer hadden gekregen. Daarnaast werden ook de gegevens van 120 personen die een week geleden een vierde coronaprik met Moderna kregen, onder de loep genomen. Deze personen hadden voordien drie prikken met Pfizer gekregen. Israël is wereldwijd een van de weinige landen die al begonnen is met het toedienen van een vierde coronaprik. Die is voorbehouden voor mensen met immuniteitsstoornissen, net als medisch personeel en personen ouder dan 60. Op basis van de resultaten zei Regev-Yochay geen algemene vierde coronaprik aan te bevelen. Ze plaatste ook vraagtekens bij het nut van het toedienen van een vierde prik aan gezonde 60-plussers. Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.