Frölunda kvitterar i semifinalen – match sju väntar

• 38 sec. here
  • News: 19%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Utjämnat i semifinalserien. Frölunda vann måstematchen mot Skellefteå i ett fullsatt Scandinavium. Nu väntar en rysare i Västerbotten på torsdag.

Domarna videogranskade situationen och delade sedan ut ett matchstraff till Andreas Johnson. När 29-åringen lämnade isen gjorde han det till ett öronbedövande buande från hemmapubliken.David Edstrom spräckte nollanI början av andra perioden spräckte hemmalaget nollan i numerärt överläge. Max Friberg hittade fram till David Edstrom som stänkte upp pucken i krysset från sin position i det så kallade slottet.

– På något sätt en ära att man får vara här så pass länge. Det är en förening jag gillar mycket och det är kul att man gjort någon nytta i målkolumnen, säger Friberg till TV4 Play.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Frölunda vann mot Leksand i ScandinaviumUtjämnat i kvartsfinalserien. Frölunda vann ”måstematchen” mot Leksand i ett kokande Scandinavium. Mikael Ruohomaa, 35, avgjorde för hemmalaget. – Det här är stämning värdig en final, säger Roger Rönnberg.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Ordbråket efter Skellefteå mot FrölundaSkellefteå vann den första semifinalen mot Frölunda. Enligt Andreas Johnson var Frölunda mer intresserat av annat än att spela hockey i tredje perioden. – Tömmernes och Lasu är ute och jagar ben, säger han till TV4 Play.

Ishockey: Skellefteå besegrade Frölunda efter drömminuterSkellefteå har tagit kommandot i semifinalserien mot Frölunda. Drömminuter i den andra perioden bäddade för 5–2-segern. – Bra skott av brorsan. Han gör ju någon fint innan också och han är uppe och köper korv, säger Andreas Johnson om brorsan Jonathans 1–0-mål efter matchen till TV4 Play.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Frölunda tappar ledningen mot Skellefteå i första semifinalenFrölunda tappar ledningen mot Skellefteå i den första semifinalen efter att ha släppt in tre mål inom loppet av fem minuter.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Skellefteå avgör mot Frölunda – leder med 2–0 i matcherSkellefteå är ytterligare ett steg närmare en SM-final. Detta efter ett förlängningsdrama i andra semifinalen mot Frölunda. Matchhjälte blev Oscar Lindberg med sitt 3–2 mål. Nu leder västerbottningarna serien med 2–0. – Det är klart det är starkt. Det krävs mycket för att göra mål i sudden, säger matchvinnaren efter matchen.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Skellefteå tog järngrepp om semifinalen – vann mot FrölundaFjärde förlängningssegern – och sjätte raka vinsten i slutspelet.Skellefteå har tagit ett järngrepp om semifinalserien mot Frölunda och gick upp i
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »