Frölunda tappar ledningen mot Skellefteå i första semifinalen

• 7 min. at publisher
  • News: 37%

Sport Nyheter

Frölunda,Skellefteå,Semifinal

Frölunda tappar ledningen mot Skellefteå i den första semifinalen efter att ha släppt in tre mål inom loppet av fem minuter.

Frölunda hade arbetat sig tillbaka med två snabba mål i andra perioden och kvitterat den första semifinalen.Nio minuter in i andra perioden, bara minuten efter kvitteringen, gav Rickard Hugg hemmalaget ledningen på nytt. Två minuter senare var det dags igen genom Martins Dzierkals och Frölunda valde att byta ut målvakten Lasse Johansson till förmån för Frans Tuohimaa.

– Jag tolkade det som att det var läge att byta. Han fick en ganska svår match av oss och Skellefteå fick skapa stora lägen.Så mycket bättre blev det dock inte för några byten senare hittade Zeb Forsfjäll rätt. Tre mål inom loppet av lite mer än fem minuter och plötsligt var Skellefteå rejält i förarsätet.

– Vi gör tre stora misstag i mittzon. Det är egentligen vid 3-2 där Noah , jag vet inte om han ramlar själv eller om han får hjälp av en Skellefteåspelare. Jag låter det vara osagt men vi lämnar pucken till Skellefteå tre gånger i mittzon och sen står det helt plötsligt 5–2. Skellefteå får en bekväm match, säger Rönnberg.

Frölunda Skellefteå Semifinal Mål Ledning

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Frölunda vann mot Skellefteå i sista omgångenFrölunda avslutade grundserien med flaggan i topp. Skellefteå besegrades med 4–2 inför 10 162 åskådare i Scandinavium. – Jag är stolt över hur det här laget har utvecklats, säger tränaren Roger Rönnberg. Nu väntar Leksand i kvartsfinal medan Skellefteå får möta Linköping.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Ordbråket efter Skellefteå mot FrölundaSkellefteå vann den första semifinalen mot Frölunda. Enligt Andreas Johnson var Frölunda mer intresserat av annat än att spela hockey i tredje perioden. – Tömmernes och Lasu är ute och jagar ben, säger han till TV4 Play.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Ishockey: Skellefteå besegrade Frölunda efter drömminuterSkellefteå har tagit kommandot i semifinalserien mot Frölunda. Drömminuter i den andra perioden bäddade för 5–2-segern. – Bra skott av brorsan. Han gör ju någon fint innan också och han är uppe och köper korv, säger Andreas Johnson om brorsan Jonathans 1–0-mål efter matchen till TV4 Play.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Andreas Johnsons utspel: Frölunda var ute för att skadaSKELLEFTEÅ. Semifinalserien mellan Skellefteå och Frölunda ser ut att bli en het historia. Skellefteås Andreas Johnson menar att Frölunda hade fokus på mer än a
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Så stora är samhällets kostnader för Northvolt i SkellefteåSkattbetalarna står för en del av risken när batterijätten Northvolts expansion finansieras.Men det allmännas indirekta investering i industriprojektet är också massiv – Di har i sin granskning hittat nästan 6,6 miljarder som samhället rustar upp med.
Källa: dagensindustri - 🏆 46. / 51 Läs mer »

Frölundas drag – byter målvakt mot SkellefteåTung eftermiddag för Lasse Johansson. Efter fyra insläppta mål efter halva matchen mot Skellefteå fick han lämna isen. In kom i stället Frans Tuohimaa. – Det rinner i väg och det får inte hända, säger Malte Strömwall till TV4 Play.