Frölundas drag – byter målvakt mot Skellefteå

• 42 sec. here
  • News: 20%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Tung eftermiddag för Lasse Johansson. Efter fyra insläppta mål efter halva matchen mot Skellefteå fick han lämna isen. In kom i stället Frans Tuohimaa. – Det rinner i väg och det får inte hända, säger Malte Strömwall till TV4 Play.

Andra perioden mellan Skellefteå och Frölunda bjöd på ett rejält målfyrverkeri. Hemmalaget Skellefteå ledde med 2-0 efter första perioden, men Frölunda kom ut och satte högsta fart i den andra.Bara tre minuter senare bröt Malte Strömwall sin måltorka när han kvitterade.Matchen stod bara 2-2 i en dryg minut, innan Rickard Hugg gav Skellefteå ledningen.

– Vi kommer ut starkt och gör 2-2. Sen rinner det i väg och det får inte hända. Mycket tid kvar och kan de göra tre kan vi också det, säger Malte Strömwall till TV4 Play. Finländaren fick dock inte någon rolig start på sin eftermiddag. Efter knappt fyra minuter på isen fick han släppa Zeb Forsfjälls avslut fram 5-2 för Skellefteå förbi sig.

– En riktigt dålig start där vi blir övermodiga. Då smäller det snabbt två gånger. Jag tycker vi gör det bra andra halvan och får utdelning då också, säger Rickard Hugg till TV4 Play.Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 30. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Skellefteå vann efter hjärnsläppet i suddenAllt gick Skellefteås väg i tre minuter. Ändå krävdes förlängning för att besegra Linköping i första SM-kvarten. Filip Sandberg avgjorde efter ett hjärnsläpp.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Skellefteå vinner – efter förlängningsrysareLinköping lämnar Västerbotten med noll poäng. Skellefteå vann den andra kvartsfinalen efter ny förlängningsdramatik – där man avgjorde 20 sekunder in i den femte perioden.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Skellefteå vinner efter långkörareLinköpings jätteupphämtning räckte inte. Skellefteå är nu bara en seger från semifinal – efter att ha avgjort kvällens möte med fyra minuter kvar av den sjätte (!) perioden. Stor hjälte blev Axel Sandin Pelikka. – Extremt skönt, säger han till TV4.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Skellefteå klart för semifinal efter fyra raka vinsterSkellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping.Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Ishockey: Efter 16 år – Skellefteå klart för SDHLSkellefteå har väntat sedan 2008. Efter vinst mot AIK är man nu tillbaka i SDHL.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Frölundas svar: ”Det är inte någon nackdel”Till semifinal efter en rysare som gick till sju matcher. Nu ska Frölunda ta sig an Skellefteå – som enkelt tog sig vidare. – Jag tror inte det spelar någon roll, säger Erik Thorell.