Skellefteå tog järngrepp om semifinalen – vann mot Frölunda

• News: 14%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Fjärde förlängningssegern – och sjätte raka vinsten i slutspelet.Skellefteå har tagit ett järngrepp om semifinalserien mot Frölunda och gick upp i

Skellefteå har tagit ett järngrepp om semifinalserien mot Frölunda och gick upp i 2–0-ledning efter förlängningsdrama.Du vet väl att du kan skapa ett gratiskonto på DN? Som inloggad kan du ta del av flera smarta funktioner.Skellefteås skadade backstjärna Jonathan Pudas klev upp på ståplats och drog i gång hemmaklacken inför förlängningen – kanske blev det avgörande.

Västerbottenslaget tog sin fjärde förlängningsseger i slutspelet och står nu på sex raka segrar efter att ha svept Linköping i kvartsfinal.Poängligavinnaren i grundserien gjorde sitt första mål i slutspelet. Skellefteå vann första matchen med 5–2 och hade chansen att ta ett järngrepp om semifinalserien med en hemmaseger till.1–0 på en retur i den första perioden och spelade sedan fram Anton Heikkinen till 2–0 i den andra.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 7. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Frölunda vann mot Skellefteå i sista omgångenFrölunda avslutade grundserien med flaggan i topp. Skellefteå besegrades med 4–2 inför 10 162 åskådare i Scandinavium. – Jag är stolt över hur det här laget har utvecklats, säger tränaren Roger Rönnberg. Nu väntar Leksand i kvartsfinal medan Skellefteå får möta Linköping.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Ordbråket efter Skellefteå mot FrölundaSkellefteå vann den första semifinalen mot Frölunda. Enligt Andreas Johnson var Frölunda mer intresserat av annat än att spela hockey i tredje perioden. – Tömmernes och Lasu är ute och jagar ben, säger han till TV4 Play.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Ishockey: Skellefteå besegrade Frölunda efter drömminuterSkellefteå har tagit kommandot i semifinalserien mot Frölunda. Drömminuter i den andra perioden bäddade för 5–2-segern. – Bra skott av brorsan. Han gör ju någon fint innan också och han är uppe och köper korv, säger Andreas Johnson om brorsan Jonathans 1–0-mål efter matchen till TV4 Play.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Frölunda tappar ledningen mot Skellefteå i första semifinalenFrölunda tappar ledningen mot Skellefteå i den första semifinalen efter att ha släppt in tre mål inom loppet av fem minuter.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Skellefteå avgör mot Frölunda – leder med 2–0 i matcherSkellefteå är ytterligare ett steg närmare en SM-final. Detta efter ett förlängningsdrama i andra semifinalen mot Frölunda. Matchhjälte blev Oscar Lindberg med sitt 3–2 mål. Nu leder västerbottningarna serien med 2–0. – Det är klart det är starkt. Det krävs mycket för att göra mål i sudden, säger matchvinnaren efter matchen.

Andreas Johnsons utspel: Frölunda var ute för att skadaSKELLEFTEÅ. Semifinalserien mellan Skellefteå och Frölunda ser ut att bli en het historia. Skellefteås Andreas Johnson menar att Frölunda hade fokus på mer än a