• 40 sec. here
  • News: 19%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Gustav Rydahl satte sitt första mål för Frölunda. Sedan punkterade han matchen med sitt andra för dagen när Frölunda vann borta mot Örebro med 3–1. Det var lage

Sedan punkterade han matchen med sitt andra för dagen när Frölunda vann borta mot Örebro med 3–1.Det behöver inte alltid vara snyggt. Något Gustav Rydahl bevisade.

Filip Hasa lassade iväg ett slagskott mot mål i powerplay som tog på Rydahls knä och in över mållinjen. – Var det han som gjorde det? Det förklarar hans leende i omklädningsrummet, säger Frölundas tränare Roger Rönnberg i TV4 Play. Örebros skyttekung Jonathan Lekkerimäki hade gett hemmalaget ledningen redan efter 57 sekunder och Rydahls mål betydde 1–1 med cirka fem minuter kvar av andra perioden. Det var Rydahls första för säsongen i Frölundatröjan.– Det var väl vår bästa period hittills i år. Vi jobbar hårt, får ner puckarna och det är där vi är bra samtidigt som de är svaga där. Vi ser ut som ett lag, säger Rydahl.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Vilda jublet i Frölunda – vände och vannÖrebro tog ledningen efter 57. Då var Frölunda illa ut och såg ut att rasa igen i tabellen. Då klev istället Gustav Rydahl fram och satte sina två första mål
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

FBK Karlstad tar emot Västra FrölundaI dag startar kval till Ettan omgång 1 grupp 2 herr, när FBK Karlstad tar emot Västra Frölunda på hemmaplan.

Ryck i sista perioden avgjorde för Oskarshamn borta mot FrölundaEn jämn match mellan hemmalaget Frölunda och gästande Oskarshamn avgjordes först i tredje perioden. Frölunda HC förlorade mot IK Oskarshamn Där var Oskarshamn

Ishockey: Max Friberg tappade tänderna när Frölunda föll mot bottenlagetObehagliga scener utspelade sig i slutet av den andra perioden när Frölundas lagkapten Max Friberg fick en puck i ansiktet och tappade flera tänder. Frölunda förlorade sen hemma mot Oskarshamn med 2–3. – Otäcka bilder. Friberg har maximal otur när pucken tar i ansiktet, säger SVT:s expert Jonas Andersson.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Skräckskada på Friberg –Frölunda föll tungtFrölunda hade en tuff kväll på hemmais mot Oskarshamn. Det blev förlust med 2–3 efter att Lukas Jasek satte det avgörande målet i powerplay. Och inte nog med
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »

Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »