• News: 10%
  • Publisher: 53%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

SHL:s största krislag är tillbaka på vinnarspåret efter 5–2 mot Oskarshamn. Återvändande Nick Shore blev stor hjälte för HV71 i Smålandsderbyt. – Det här var

Återvändande Nick Shore blev stor hjälte för HV71 i Smålandsderbyt.Det dras nog en och annan suck av lättnad i Jönköping denna lördagskväll.ur den djupa krisen.

– Vi spelade väldigt bra i dag över 60 minuter. Det var fint att göra ett i powerplay. Vi ville verkligen göra mål där, säger Shore. – Han tar sig galet mycket vatten över huvudet. Det är rentut sagt dåligt gjort, säger experten Niklas Wikegård i TV4 Plays säsnidng.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Efter 204 minuter – HV71 har gjort mål i SHLHV71 har gjort mål. Efter 204 mållösa minuter slog Oskar Stål-Lyrenäs till i matchen mot Oskarshamn.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Ryck i sista perioden avgjorde för Oskarshamn borta mot FrölundaEn jämn match mellan hemmalaget Frölunda och gästande Oskarshamn avgjordes först i tredje perioden. Frölunda HC förlorade mot IK Oskarshamn Där var Oskarshamn
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Femte raka förlusten och ny nolla för HV71Tränarbytet ger ingen effekt för HV71. Jönköpingslaget åkte på femte raka förlusten och blev nollat för tredje matchen i rad när Timrå vann på hemmaplan med 3–0. – Vi sätter inte våra lägen och skapar inte tillräckligt mycket, säger forwarden Mattias Tedenby.
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Femte raka förlusten och ny nolla för HV71Tränarbytet ger ingen effekt för HV71. Jönköpingslaget åkte på femte raka förlusten och blev nollat för tredje matchen i rad när Timrå vann på hemmaplan med

Femte raka förlusten och ny nolla för HV71Tränarbytet ger ingen effekt för HV71.Jönköpingslaget åkte på femte raka förlusten och blev nollat för tredje matchen i rad när Timrå vann på hemmaplan
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

HV71:s krisdrag: ”Började titta på det i måndags”Åttonde raka förlusten på bortaplan – och inte ett mål på över 190 minuter. Då överväger krislaget HV71 att ta hjälp av en mental rådgivare. – Allt som kan gör
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »