• 68 sec. here
  • News: 30%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Frölunda hade en tuff kväll på hemmais mot Oskarshamn. Det blev förlust med 2–3 efter att Lukas Jasek satte det avgörande målet i powerplay. Och inte nog med

de ämnen och personer som du är intresserad av och skapa på så sätt ett eget nyhetsflöde.ingår i din prenumeration. Det innebär att du kan dela med dig av din prenumeration till resten av din familj. Med ett eget konto kan man anpassa innehållet precis som man själv vill, genom att följa olika ämnen och skribenter samt prenumerera på olika nyhetsbrev.är riktigt bra för dig som uppskattar våra nyheter.

sätter ju verkligen guldkant på både vardag och helg. I din prenumeration ingår våra dagliga sudoku och korsord av varierande svårighetsgrad.21:52 - 26 okt, 2023 Frölunda hade en tuff kväll på hemmais mot Oskarshamn. Det blev förlust med 2–3 efter att Lukas Jasek satte det avgörande målet i powerplay.

Och inte nog med förlusten så åkte Max Friberg på en skräckskada i den andra perioden. Frölundas lagkaptenen fick ett skott i ansiktet och blödde kraftigt. Av tv-bilder att döma förlorade Friberg ett par tänder och kunde därefter inte fortsätta spela.Förlusten är Frölundas tredje på de fem senaste matcherna. Bättre är det för Oskarshamn som tog tredje raka segern.

– Vi jobbar otroligt hårt för varandra, den moralen är det som gör att vi går vinnande ur det, säger Oskarshamns tränare Martin Filander tillVad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 45. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Ishockey: Max Friberg tappade tänderna när Frölunda föll mot bottenlagetObehagliga scener utspelade sig i slutet av den andra perioden när Frölundas lagkapten Max Friberg fick en puck i ansiktet och tappade flera tänder. Frölunda förlorade sen hemma mot Oskarshamn med 2–3. – Otäcka bilder. Friberg har maximal otur när pucken tar i ansiktet, säger SVT:s expert Jonas Andersson.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »

Hemmamatch för Frölunda som möter Oskarshamn i kvällFrölunda möter Oskarshamn hemma i Scandinavium i SHL i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för Oskarshamn, 7-2 mot Modo Hockey på hemmaplan, Frölunda
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Ryck i sista perioden avgjorde för Oskarshamn borta mot FrölundaEn jämn match mellan hemmalaget Frölunda och gästande Oskarshamn avgjordes först i tredje perioden. Frölunda HC förlorade mot IK Oskarshamn Där var Oskarshamn

Varför kan inte Frölunda vinna i Småland?Frölunda har inte tagit en trepoängare i Vida Arena sedan februari 2016. Återigen gick man bet när Växjö vann på nytt och frågan kvarstår: Varför har Frölunda
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »

Mardrömssviten fortsätter – varför kan inte Frölunda vinna i Småland?Frölunda har inte tagit en trepoängare i Vida Arena sedan februari 2016. Frågan kvarstår. Varför har Frölunda så förbaskat svårt att vinna i Småland? Statistik

Växjö höll nollan och tog stark seger mot FrölundaInte ett enda insläppt mål. Växjö Lakers vann mot Frölunda HC Men tre mål framåt. Växjö tog en stabil seger på hemmaplan mot Frölunda i SHL. Matchen slutade