• 28 sec. here
  • News: 15%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Efter den så underhållande fjärde semifinalen mellan Frölunda och Skellefteå hamnade delvis Oscar Lindbergs crosschecking på Tom Nilsson i fokus. Det gjorde att snacket efteråt handlade en del om huruvida Lindberg borde straffas eller ej mer än om den makalösa dramatik och match vi fick bevittna.

Jag förstår således att många är förvånade över att det kan skilja så pass mycket mellan grundserie och slutspel vilket såklart inte är bra. Personligen tycker jag att slutspelets synsätt är i den riktning vi bör röra oss mot mer än att fortsätta med anmälningar i parti och minut som det varit i grundserien.

Det är därför på sin plats att faktiskt redogöra hur hockeyns system är uppbyggt gällande brott och straff.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 30. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Ordbråket efter Skellefteå mot FrölundaSkellefteå vann den första semifinalen mot Frölunda. Enligt Andreas Johnson var Frölunda mer intresserat av annat än att spela hockey i tredje perioden. – Tömmernes och Lasu är ute och jagar ben, säger han till TV4 Play.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Ishockey: Skellefteå besegrade Frölunda efter drömminuterSkellefteå har tagit kommandot i semifinalserien mot Frölunda. Drömminuter i den andra perioden bäddade för 5–2-segern. – Bra skott av brorsan. Han gör ju någon fint innan också och han är uppe och köper korv, säger Andreas Johnson om brorsan Jonathans 1–0-mål efter matchen till TV4 Play.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Frölunda tappar ledningen mot Skellefteå i första semifinalenFrölunda tappar ledningen mot Skellefteå i den första semifinalen efter att ha släppt in tre mål inom loppet av fem minuter.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Skellefteå avgör mot Frölunda – leder med 2–0 i matcherSkellefteå är ytterligare ett steg närmare en SM-final. Detta efter ett förlängningsdrama i andra semifinalen mot Frölunda. Matchhjälte blev Oscar Lindberg med sitt 3–2 mål. Nu leder västerbottningarna serien med 2–0. – Det är klart det är starkt. Det krävs mycket för att göra mål i sudden, säger matchvinnaren efter matchen.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Skellefteå vinner mot Frölunda i semifinalserienSkellefteå tar ledningen i semifinalserien mot Frölunda efter en vinst i förlängning. Oscar Lindberg gör matchens första mål.

Skellefteå tog järngrepp om semifinalen – vann mot FrölundaFjärde förlängningssegern – och sjätte raka vinsten i slutspelet.Skellefteå har tagit ett järngrepp om semifinalserien mot Frölunda och gick upp i
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »