• 16 sec. here
  • News: 10%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Crystal Palace tog en blytung seger hemma mot Newcastle. Jean-Philippe Mateta blev segerfixare med matchens båda mål. Londonlaget säkrade spel i Premier League nästa säsong tack vare 2–0-segern.

Mot Crystal Palace gick såväl laget som Isak på en nit.I stället var det hemmalagets Jean-Philippe Mateta som bärgade tre poäng.

Mateta skulle hitta nätet igen. Med två minuter kvar av ordinarie tid gjorde anfallaren 2–0. Vilket även blev slutresultatet.Crystal Palace som ligger i de nedre delarna av tabellen utan att vara direkt inblandade i bottenstriden, säkrade fortsatt spel i Premier League i och med segern.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Alexander Isak gör två mål i 4-0-seger mot TottenhamAlexander Isak visar upp sin begåvning genom att göra två mål i matchen mot Tottenham. Lagkamraten Anthony Gordon och före detta spelaren Peter Crouch hyllar Isak och jämför honom med Thierry Henry.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Alexander Isak målskytt igen – tangerar Zlatan IbrahimovicEfter en halvtimme kom första målet, fem minuter efter paus kom den andra. Då stod det klart att Alexander Isak tangerat Zlatan Ibrahimovics notering på 17 mål
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Alexander Isak dubbel målskytt mot TottenhamAlexander Isak har skrivit svensk fotbollshistoria. Den stekhete anfallaren sköt först 1–0 för sitt Newcastle i stormötet med Tottenham. När Isak sedan satte 3–0 tangerade han ett rekord från Zlatan Ibrahimovic.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Alexander Isak närmar sig skytteligatoppen – men framtiden osäkerSvensken är centralfiguren i ett saudiarabiskt oljemiljardprojekt – men vad som händer med honom i sommar är ändå osäkert.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

The Guardian: Arsenal prioriterar Alexander Isak-värvningAlexander är ett prioriterat övergångsmål för Arsenal, enligt The Guardian.Möjlig prislapp: 1,36 miljarder kronor.

Alexander Isak har fått oroliga sms från Newcastle90 minuter mot Portugal – och mot Albanien. Efteråt vibrerade Alexander Isaks telefon. – Jag har många sms från Newcastle … Oroliga sådana.