• 59 sec. here
  • News: 30%

Newcastle United Fc Nyheter

Alexander Isak

Efter en halvtimme kom första målet, fem minuter efter paus kom den andra. Då stod det klart att Alexander Isak tangerat Zlatan Ibrahimovics notering på 17 mål

Då stod det klart att Alexander Isak tangerat Zlatan Ibrahimovics notering på 17 mål på en Premier League-säsong – den högsta noteringen av en svensk någonsin.För nu, under lördagens möte med Tottenham, hittade den svenske 24-årigen nätet igen efter en halvtimmes spel.

På passning från Anthony Gordon tog han sig in i strafformrådet och lurade en snubblande Micky van de Ven innan han satte 1–0 med högerfoten.– Det är bland det sjukaste jag har sett, säger han. Målet var Isaks 16:e på 24 ligamatcher den här säsongen. Totalt har han nu gjort 20 mål i tävlingssamanhang för Newcastle den här säsongen. Han har nu gjort mål i sex raka hemmamatcher och har bara tre mål upp till Erling Haaland i toppen av Premier Leagues skytteliga där Isak har placering fyra.

– Han är i form och flyter fram på ett särskilt sett. Det här är Sveriges bästa fotbollsspelare. Han är överlägsen, säger Djordjic.Fem minuter in i andra halvlek kom 3–0-målet från Isak. Då tangerade han Zlatan Ibrahimovics 17 Premier League-mål från tiden i Manchester United, den högsta noteringen av en svensk.

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Alexander Isak: ”Jag tror direktiven är...”GUIMARAES. Alexander Isak har en ny roll i Jon Dahl Tomassons landslag. Men han svårt att svara på vilken det är efter smällen mot Portugal. – Jag försökte mest
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Fotboll: Alexander Isak om skadorna: ”Det har varit jobbigt”Alexander Isak har haft en väldigt hackig säsong med småskador. Nu öppnar han upp om hur det har varit. – Det har varit jobbigt faktiskt, säger han.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Alexander Isak reagerar på uppgifterna: ”Ett konstigt rykte”Skadorna må ha varit jobbiga. Men att de ska tvinga honom till en operation i sommar – de uppgifterna slår Alexander Isak ner på. – Det var ett konstigt rykte, faktiskt, säger anfallaren.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Alexander Isak har fått oroliga sms från Newcastle90 minuter mot Portugal – och mot Albanien. Efteråt vibrerade Alexander Isaks telefon. – Jag har många sms från Newcastle … Oroliga sådana.

Alexander Isak i huvudroll när Newcastle stod för mäktig vändningNewcastle stod för en mäktig vändning när man vände 1-3 till 4-3 mot West Ham.Då låg Alexander Isak bakom i stort sett allt, med två mål och en assist.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Alexander Isak målskytt mot West HamAlexander Isak är stekhet. Han låg bakom tre mål när Newcastle vände och vann över West Ham. Slutresultatet skrevs till 4–3.