• 48 sec. here
  • News: 22%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Alexander Isak har skrivit svensk fotbollshistoria. Den stekhete anfallaren sköt först 1–0 för sitt Newcastle i stormötet med Tottenham. När Isak sedan satte 3–0 tangerade han ett rekord från Zlatan Ibrahimovic.

Isak är nu endast två fullträffar bakom ledaren Erling Haaland i Premier Leagues skytteligatopp och har gjort tolv mål på sina tolv senaste hemmamatcher.I den 30:e minuten tog Isak emot bollen strax utanför straffområdet och gjorde totalt bort ”Spurs”-backen Micky van de Ven innan han iskallt placerade bollen i nät.Kort efter svenskens mål fyllde Anthony Gordon på till 2–0 för Newcastle efter att även han snurrat upp van de Ven.

Isak satte sedan 3–0 tidigt i andra halvleken efter att ha sprungit sig fri från den egna planhalvan.24-åringen tangerade därmed Zlatan Ibrahimovic notering för flest mål av en svensk spelare under en Premier League-säsong. Säsongen 2017-18 gjorde Ibrahimovic 17 mål för Manchester United. Alexander Isak har gjort totalt 21 mål i alla tävlingar denna säsong.Emil Krafth spelade hela matchen i hemmalagets backlinje och var nära att bli målskytt efter att ha prickat stolpen i matchens slutskede.Segern innebär att Newcastle närmar sig Tottenham i tabellen och kliver förbi Manchester United upp till sjätte plats.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt.Jackpot på Stryktipset! Lämna in din rad i jakten på 13 miljoner kronor.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Alexander Isak har fått oroliga sms från Newcastle90 minuter mot Portugal – och mot Albanien. Efteråt vibrerade Alexander Isaks telefon. – Jag har många sms från Newcastle … Oroliga sådana.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Alexander Isak reagerar på uppgifterna: ”Ett konstigt rykte”Skadorna må ha varit jobbiga. Men att de ska tvinga honom till en operation i sommar – de uppgifterna slår Alexander Isak ner på. – Det var ett konstigt rykte, faktiskt, säger anfallaren.

Fotboll: Alexander Isak om skadorna: ”Det har varit jobbigt”Alexander Isak har haft en väldigt hackig säsong med småskador. Nu öppnar han upp om hur det har varit. – Det har varit jobbigt faktiskt, säger han.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Alexander Isak: ”Jag tror direktiven är...”GUIMARAES. Alexander Isak har en ny roll i Jon Dahl Tomassons landslag. Men han svårt att svara på vilken det är efter smällen mot Portugal. – Jag försökte mest
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Alexander Isak målskytt igen – tangerar Zlatan IbrahimovicEfter en halvtimme kom första målet, fem minuter efter paus kom den andra. Då stod det klart att Alexander Isak tangerat Zlatan Ibrahimovics notering på 17 mål

Uppgifter: Storklubbar förbereder miljardbud på Alexander IsakArsenal och Tottenham överväger miljardbud på Alexander Isak i sommar. Då kan Newcastle inte ha något annat val än att sälja honom, rapporterar The Sun .