Nieuwe klap voor Ten Hag en Manchester United, Gakpo goud waard bij Liverpool

• 📰 NUsport
  • 26 sec. here
  • News: 14%

Donkere wolken pakken zich samen boven Manchester United-trainer Erik ten Hag. De Nederlander zag zijn ploeg woensdag met 0-3 verliezen van Newcastle United in de achtste finales van de League Cup. Cody Gakpo had met Liverpool wél reden tot lachen. Manchester United keek op het eigen Old Trafford halverwege tegen een 0-2 achterstand aan door goals van Miguel Almirón en Lewis Hall. Ten Hag kon dit in de rust niet omdraaien. Joe Willock zorgde in de tweede helft voor de eindstand: 0-3.

Te beginnen zaterdag, als Manchester United in de Premier League op bezoek gaat bij Fulham. Vier dagen later wacht de uitwedstrijd tegen FC Kopenhagen in de Champions League. Gakpo belangrijk voor Liverpool, ook Kluivert scoort Gakpo was van grote waarde voor Liverpool. De Oranje-international stond na een half uur spelen op de juiste plek om de 0-1 binnen te werken. Bournemouth kwam na rust langszij via een kopbal van Justin Kluivert, die zijn eerste goal voor zijn Engelse werkgever maakte.

/  🏆 2. in NL

Gakpo goud waard voor Liverpool, Kudus en West Ham schakelen Arsenal uitVideo: Gakpo zet Liverpool van dichtbij op voorsprong tegen Bournemouth. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

LIVE: Liverpool met Gakpo tegen Bournemouth van KluivertIn de achtste finale van de League Cup staat in Engeland het duel tussen AFC Bournemouth en Liverpool op het programma. Bij de thuisploeg staan naast Justin Kluivert ook oud-Feyenoorders Marcos Senesi en Luis Sinisterra onder contract, tegenover het Liverpool van Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch en Cody Gakpo.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Gakpo zet Liverpool van dichtbij op voorsprong tegen BournemouthVideo: Gakpo zet Liverpool van dichtbij op voorsprong tegen Bournemouth. Betrouwbaar, gratis en snel op NU.nl

Gakpo belangrijk voor Liverpool: Nederlander scoort in League CupCody Gakpo heeft Liverpool woensdagavond aan een voorsprong geholpen tijdens het League Cup-duel met Bournemouth. De Oranje-international, door manager Jürgen Klopp geposteerd in de punt van de aanval, tikte van dichtbij binnen.

VI Live: Gakpo scoort voor Liverpool, Betis maakt er negen voor rustLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »