Napoli knokt zich in vermakelijke topper terug tegen Milan, koploper Inter wint

• 📰 NOS
  • 24 sec. here

De regerend kampioen komt thuis met 2-0 achter en speelt uiteindelijk met 2-2 gelijk tegen Milan. Inter blijft koploper door een overwinning op AS Roma (1-0).

De Italiaanse topper tussen AC Milan en Napoli is in Napels geëindigd in een vermakelijke remise: 2-2. Tijjani Reijnders deed de hele wedstrijd mee bij Milan. Internazionale blijft door een 1-0 thuiszege op AS Roma de koploper in de Serie A. Marcus Thuram maakte ruim tien minuten voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd. Oranje- en Inter-verdediger Denzel Dumfries werd in de 85ste minuut vervangen door Stefan de Vrij. Davy Klaassen bleef de hele wedstrijd op de bank bij Inter.

Milan kwam na ruim twintig minuten op voorsprong door een doelpunt van Olivier Giroud. Hij kopte raak na een afgemeten voorzet van Christian Pulisic . Nog geen twee minuten later scoorde de Franse spits opnieuw. Hij kopte opnieuw een voorzet binnen . Ditmaal werd hij bediend door Davide Calabria. Daarna bleef Napoli onder druk staan. Reijnders had van dichtbij de 3-0 op de schoen, maar schoot over. Hij bleef nog verstoken van zijn eerste doelpunt voor Milan.

/  🏆 5. in NL

Napoli knokt zich in vermakelijke topper terug tegen Milan, koploper Inter wintDe regerend kampioen komt thuis met 2-0 achter en speelt uiteindelijk met 2-2 gelijk tegen Milan. Inter blijft koploper door een overwinning op AS Roma (1-0).
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

VI Live: Napoli komt langszij, AC Milan moet opnieuw beginnenLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

LIVE: Reijnders met AC Milan op bezoek bij titelverdediger NapoliOp zondagavond staat er in de Serie A een waar topaffiche op het programma. Titelhouder Napoli speelt om 20:45 tegen het AC Milan van Tijjani Reijnders. Na een matige start heeft I Partenopei zich aardig herpakt in de Serie A, en staat het op de vierde plek met zeventien punten. Milan staat tweede, met één punt achterstand op koploper Inter.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Live: Napoli - AC Milan, Zondag 29 oktober 2023De complete wedstrijdpagina van Napoli tegen AC Milan (Serie A) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

LIVE: Tijani Reijnders met Milan op bezoek bij titelhouder NapoliOp zondagavond staat er in de Serie A een waar topaffiche op het programma. Titelhouder Napoli speelt om 20:45 tegen het AC Milan van Tijani Reijnders. Na een matige start heeft I Partenopei zich aardig herpakt in de Serie A, en staat het op de vierde plek met zeventien punten. Milan staat tweede, met één punt achterstand op koploper Inter.

Frimpong met assist wéér belangrijk voor Leverkusen, spektakel bij Napoli-MilanFlorian Wirtz opent de score voor Bayer Leverkusen tegen Freiburg, en doet dit op magistrale wijze.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »