KKD: Pijnlijke blunder luidt zege De Graafschap in, knotsgekke slotfase in Venlo

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 14 sec. here
  • News: 9%

De Graafschap heeft vrijdag het KKD-duel met NAC Breda gewonnen door een flinke blunder van NAC-doelman Roy Kortsmit. In de eerste helft werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd door een flinke lading vuurwerk uit het uitvak.

gewonnen door een flinke blunder van NAC-doelman Roy Kortsmit. In de eerste helft werd de wedstrijd tijdelijk stilgelegd door een flinke lading vuurwerk uit het uitvak.Na een minuut of twintig spelen was scheidsrechter Ingmar Oostrom genoodzaakt het duel tijdelijk stil te leggen, toen vanuit het uitvak een grote hoeveelheid vuurwerk op het veld werd gegooid.

In de tweede helft leek VVV Venlo via doelpunten van Robin Lathouwers en Rick Ketting de drie punten in De Koel te houden. Jong AZ weigerde echter de handdoek in de ring te gooien en kwam via invaller Loek Postma in de 98ste minuut na een knotsgekke slotfase langszij.

/  🏆 20. in NL

Live: De Graafschap - NAC Breda, Vrijdag 3 november 2023De complete wedstrijdpagina van De Graafschap tegen NAC Breda (Eerste Divisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Gigantische blunder Kortsmit bezorgt De Graafschap zege op NACLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Na onderbreking door vuurwerk wint De Graafschap van NAC, Kortsmit blundertDe Graafschap wint nipt met 1-0 van NAC door een blunder van NAC-keeper Kortsmit, die na zeven weken afwezigheid terugkeert. Het duel wordt tijdelijk onderbroken door vuurwerk.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

De Graafschap nipt langs NAC dankzij blunderende doelman KortsmitDe Graafschap heeft vrijdagavond een 1-0-overwinning op NAC geboekt. De Doetinchemse ploeg dankte daarvoor NAC-doelman Roy Kortsmit, die bij de enige treffer van de tijdelijk gestaakte wedstrijd flink in de fout ging.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Excelsior heeft verlenging en strafschop nodig tegen nummer 18 van KKDExcelsior is woensdag tegen FC Den Bosch ontsnapt aan uitschakeling in het KNVB-bekertoernooi. In de zesde minuut van de verlenging benutte Julian Baas de verlossende penalty voor de ploeg uit Rotterdam: 1-2.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »