Atlético verrassend onderuit, PSG zonder moeite langs Montpellier

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 25 sec. here

Atlético Madrid heeft op bezoek bij Las Palmas verrassend verloren. PSG had daarentegen in eigen huis geen enkele moeite met Montpellier en is weer koploper in Ligue 1.

Vroeg in de tweede helft bracht Kirian Rodríguez de thuisploeg op voorsprong. In de 75ste minuut liet Benito Ramírez het volledig in het geel gehulde publiek nogmaals uit hun dak gaan door de voorsprong te verdubbelen.

Álvaro Morata deed namens Atléti nog wat terug in de 83ste minuut, maar zelfs acht minuten extra tijd waren niet voldoende om het daaropvolgende slotoffensief van de Madrilenen tot een succes te brengen. De gele muur van Las Palmas hield stand en hield de drie punten in eigen huis.Paris Saint-Germain had in eigen huis geen kind aan Montpellier. Dankzij doelpunten van Kang-in Lee, Warren Zaïre-Emery en Vitinha werd er in Parc des Princes eenvoudig gewonnen.

/  🏆 20. in NL

Morata laat grote kans liggen: Atlético Madrid onderuit op Gran CanariaAtlético Madrid is vrijdagavond tegen zijn tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. Los Colchoneros verloren met 2-1 bij UD Las Palmas. Alle doelpunten vielen na rust. Kirian Rodríguez opende de score namens de eilandbewoners, waarna Benito Ramírez de voorsprong verdubbelde.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Sakho vertrekt bij Montpellier na 'aanval met bezem' op hoofdtrainerMamadou Sakho heeft aangekondigd dat hij Montpellier verlaat na een incident tussen hemzelf en zijn trainer Michel Der Zakarian. De voormalig Liverpool-verdediger werd eind vorige maand door zijn club geschorst. In de Franse media gaat het geluid dat de Fransman zijn manager fysiek te lijf zou zijn gegaan.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Live: Paris Saint-Germain - Montpellier, Vrijdag 3 november 2023De complete wedstrijdpagina van Paris Saint-Germain tegen Montpellier (Ligue 1) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.

Lazio beleeft bij 'Nederlands' Bologna slechte generale voor duel met FeyenoordLazio heeft vrijdagavond een slechte generale beleefd voor het Champions League-thuisduel met Feyenoord van dinsdag. De ploeg verloor bij het Nederlands getinte Bologna met 1-0. Atlético Madrid ging onderuit bij Las Palmas, terwijl Paris Saint-Germain won van Montpellier.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Code Atlético eindelijk weer gekraakt: Las Palmas zorgt voor stuntLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »